Chcela by som sa spýtať, stále sa opakuje dokola iba o mužskej nevere, akoby ženská ani neexistovala. Aký máte názor na ženskú neveru,, je to niečo zlé,, ak si muž ženu neváži, nepomáha jej, všetko necháva na ňu, kompletnú starostlivosť, žiadne rozhovory, záujem o to ako a má?? A potom stretne človeka, ktorý je presným opakom jej manžela....Ťažko odolať...neísť do takého vzťahu, v ktorom nedominuje len sex, ale hlavne porozumenie.. Ale ako odísť od svojho manžela, keď sú tu deti...Pochopili ste ma?
ženy a nevera
ahojte.
aj ja som v takej dakej pozícii.
takze moje pochopenie je oto vecie.
cítim sa uz pri svojom muzovi taka opozeraná.mozem robyt pre nápravu co chcem,za nic ma nepochváli,nepohladí...
zato denne!! pocuvam kde bol s akou kamoskou a koleginkou.ked sa snazím o zapojenie vzdy ma len odbije...
Moji rodicia su spolu 26 rokov. Nie je to idilicke manzelstvo, hoci navonok tak posobi. Viem ze mama chcela otca viac krat opustit a keby nemala dve deti, asi by s nim uz davno nebola. On ju sice ma rad, ale niekedy mam pocit, ze si ju nevazi. Navarit, upratat, prat a pod. - vsetko dostane do nosa, ale nikdy som nevidela nejake uznanie a "ocenenie" tejto starostlivosti. Ma vacsi prijem ako on a v podstate drzi celu domacnost, ale nahlas by to povedat nemohla, on by to nezniesol. Ja ich mam rada obidvoch, ale niekedy ma dost mrzi, ze by mohla mat lepsi zivot podla svojich predstav a nema ho aj koli mne. Pre deti su rodicia velmi doleziti, ale dolezite je, aby ich videli stastnych. Deti citia smutok, bolest a vsetko zle a pamataju si to rovnako ako stastne chvile.
Ja ťa chápam ako ti je, ja take veci neschvalujem čo robíš, ale keď som čítala tvoje riadky videla som sa tam aj ja, raz to u vás prepukne-navšetko sa príde, držím ti palce aby si bolo čo najdlhšie šťastná. Taký muž pre ktorého vlastná manželka je len otrok si nezaslúži ani len tú lútosť anie to lásku.
uvivujem sa nad ludmi,ktore vedia tak jednoznacne odpisat cloveka,na zaklade niakych zasad(vychovnych,nabozenskych, vlasnej alebo spolocenskej moralky - ta neveru muza a zeny nemeria rovnakym metrom)"pochybne zeny"-prispevok albema.
roman "anna kareninova" sa zacina slovami:"vsetky stastne rodiny su si podobne,kazda nestastna rodina je nestastna svojim sposobom...."(odporucam precitat!!!)mila kukulik, nechcem ta v tom co robis ani odsudit,ale ani podporit.kazdy si zasluzy byt stasnym a milovanym.ale aj tvoj manzel.nevieme preco je vo vasem manzelstve je taky pasivny,co tomu predchadzalo,nakolko ste sa mali radi pred tym,a ci vobec.tak tiez nevieme v akej rodine vyrastal,a ci vobec vie ako sa ma spravat partner,manzel.mozno aj v jeho rodine panovali neuprivne,lahostajne vstahy,bez lasky.a preto,ak mozem poradit,zamysli sa ako to vsetko,co doma aj mimo domu mate,odzkadluje sa na tvoje deti.ako ich to formuje,aky model partnerstva zvolia oni ked budu dospeli.nepodcenuj ich intuiciu a rozum.poznam cloveka,rodicia ktoreho mali nestastne manzelsvo takmer od zacatku,pokrytecky a sebecky prezili 17 rokov.mali 3 synov,ktore trpeli kazdy svojim sposobom,a "kvoli ktorym nechceli sa rozviest".skoncilo sa to az ked otcova dlhodoba priatelka otehotnela a rozhodli sa to dieta nechat.Synovia rodicam ten "kvoli detom" rodiny zivot vycitaju dodnes(su to dospeli muzi)a vsetky svojim sposobom postihnute vspomienkami s detstva...ich mama dnes je sama,je nahnevana na cely svet,a iba tak preziva.a otec s priatelkou,teraz manzelkou ziju v stastnom manzelstve,vychovavaju dieta.funguje im to....bol to iba pribeh jednej nescastnej rodiny...
ten tvoj kruh je teda poriadne zacarovany,ale asi ti asi jasne, ze takto to nebudes moct tahat donekonecna a jedneho dna ten pomyselny uzol budes musiet roztat...drzim palce, tvoje deti su asi este male, ze?
kukulik, mas to tazke
ale lutost je dost zly dovod na spoluzitie muza a zeny
ale ked mas milenca, tak sa to asi da zvladat
frontman,,
žijem s ním preto, lebo mi ho je ľúto,, rozhádal sa s celou svojou rodinou a má len mňa a deti, podľa mňa trpí nejakými depresiami, ale k lekárovi nechce ísť, chýba mu radosť zo života a do tohto sveta vťahuje aj mňa,,, a to nechcem. Ale deti na ňom visia, je k ním milý dal by im modré z neba,, všetko im dovolí. Čo sa samozrejme mne nepáči,,,lebo ja keď to potom zakážem, tak ja som zlá..Taký bludný kruh..
kukulik, a ked sa tvoj muz nezaujima o teba, tak o deti sa aspon zaujima?
a preco s nim teda zijes?
Albema,,, gratulujem Ti, asi si nezažila to že žiješ s človekom, ktorému je jedno ako sa máš. Prečo by som mala obetovať život niekomu, komu na mne nezáleží, resp. záleží len toľko aby mal navarené, opraté a televízor k dispozícii...