Ahojte žienky,
viete mi napísat nieco o operacii maternice velmi sa jej bojim.odkladam ju uz asi rok ale teraz mi lekar do spravy napísal doporucuje 100%operacnu liecbu
ako prekonat strach?
dakujem za povzbudive slova.........
Operacia maternice
Ahojte, vie mi prosím Vás niekto poradiť nejakého dobrého lekára - gynekológa v Košiciach ? Čaká ma operácia, odstránenie maternice.
Ďakujem
Ahojte babenky caka ma operacia maternice a velmi sa toho bojim,vie my niektora z vas poradit ako to vsetko prekonat?Podstupila som dva krat operaciu prsnikov,nebolo to az take hrozne.
Ahojte dievčatá.Toryno,určite neodkladaj a choď na operáciu.Plne súhlasím s Baskou45.Pred operáciami je samozrejmé,že každý má strach,v tom Ti "radu ako sa nebáť"dať neviem,ale jedno viem určite,s neustálym strachom žiť,že mám niečo čo v maternici nemá byť je horšie,ako strach zo zákroku.
Baska45,Tebe držím palce,ja som tiež po hysterektómii/4.r./....mám 46.r.a som rada,že to mám za sebou.Primárne sa 6.r.liečim na rak.prsníka,tak keď mi vybrali maternicu som bola šťastná,že tam som nemala CA.Prajem Vám dievčatá veľa síl a ak budete chcieť,tak sa ozvyte.
Ahoj Toryno.Brázdim si tu po teme operácia maternice,ktorá má čaká a čitam,že máš strach a odkladáš to, To nerob,rieš to hneď,je to jednoduchšie,ako to odkladať.Pozri,ja som bola na preventívke,po výsledkoch bola potrebná konizácia,do 3 týždňov som bola na operácii, minulý týždeň som mala výsledky a odporúčajú aj vzhľadom na môj vek odstr.mat.Najradšej by som išla hneď, ale dohodli sme sa s lekárom,že po prázdninách.Ale poviem Ti, keby bolo na mne,tak idem aj budúci týždeň.Pritom sa cítim výborne,nič ma nebolí, všetko ok.Takže neodkladaj to, zbytočne sa držíš v napätí a strese.Ak chceš, napíš mi na baskapk@szm.sk.