neviem sa ovládat?

Príspevok v téme: neviem sa ovládat?
polovica

dnes ráno...konflikt na malickosti...prišla zasa veta: co do mna sijes? ta vo mne vyvola zurivost lebo fakt nesijem, fakt(ale som v robote na to aby som opisovala celu situaciu)...tak som mu dala tri facky velmi to lutujem..nechcem to robit, chcela by som vratit cas...som hysterka? robite to? mate konflikty? su vetyktore vas vytacaju? nemala som inu možnost, odist si kreslit napriklad..boli sme v aute...posunulo ma to dopredu už viem že to neurobim, takže je to aj na nieco dobre ale už ma nebude brat tak ako doteraz asi...

Weva

No su to dve odlisne veci - to ze ma vazny problem a dokonca ako kafik pise sam to ako problem nevidi je jedna vec... druha je Tvoje fackovanie...

Verim, ze drzat vsetky tie emocie na uzde je v takych pripadoch tazke, ale mozno to k vasej hadke len prida na teatralnosti a o to menej vazne Ta bude brat. Lebo si povie, ze si hysterka, a mas sa ukludnit a podobne a zvrtne celu temu na Teba a nie na svoj problem...

Ak o neho stojis skus sa ovladat a zvolit inu taktiku... alebo zvaz, ci skutocne veris v to, ze sa dokaze liecit. Ono sa lahko radi, ked clovek nie je v takom vztahu, ale je to beh na dlhe trate a ja na rychle zazraky neverim, len na tvrdu drinu - pri alkoholizme o to viac. On musi chciet a uvedomit si ze musi prestat pit CELKOM. Drzim palce...

User_37597

ja by som mu nedala 3 facky ale rovno panvicou po hlave.a potom by som tak drbla dverami pri odchode ze luster by mu dal dalsiu.
nenavidim alkoholikov!!!!!

kafe

Pozri, pre neho pitie neni problém a ON to riešiť nechce. Takže buď ho budeš brať takého aký je - pijan - alebo sa od neho pomaly odpútaj.

polovica

ach...dakujem za posudenia...už mam čas rozpísat celu situaciu...mal problemy s pitim na zaciatku vztahu..no nie take aby bol napr agresivny aby som ho nezhadzovala...a prislo zas obdobie ked stale...ehm no tazko vysvetlit radsej pivo a palenka nez ja a syn(jeho, nie spoločný)...ked je opitý nemá zmysel to rozoberat tak rano ked bol relativne ok som mu povedala že mne to velmi ubližuje, atd adt...a jeho odpoved bola: co zas sijes? ja som o tom chcela komunikovat nech sa to vyriesi...ked cheem rozobrat tento problem, nemá inú odpoved...a viem urobila som chybu vybuchla som...tak ako som nemala...

Weva

3 facky za taku poznamku? To sa mi tiez zda prehnane... u mna sa to este nikdy nestalo, ani na jednej strane... a keby tak by som teda (keby som bola tou vyfackanou najma) dobre rozmyslela, ci to je pre mna to prave orechove...

Sue..

polovica...samozrejme,ze obcas sa stane kazdemu,ze ho nieco vytoci aj ked uplna banalita,proste to sa stava a cholerickym povaham obzvlast:)..ale reagovat tak,ze niekoho vyfackam a hystericky po druhom stekam tak to mi normalne nepripada a hlavne ak je to pravidlom..skus sa vyhybat zbytocnym konfliktom a ked uz sa nieco nahodou stane nenechaj sa vyprovokovat k takym skratom ako dnes ...ak to nedokazes a naozaj nevies ovladat svoje emocie tak ti radim vyhladat psychologa