ako jej dokazať, že nestupí znova do tej istej kaluze

Príspevok v téme: ako jej dokazať, že nestupí znova do tej istej kaluze
allergo

Cawte. Priatelka sa somnou rozisla preto, lebo som trošku ziarlil na nu a preto, lebo mi vadilo ked chodila s kamaratkami von... teraz som pochopil ze nemal som preco ziarlit a nemalo mi to prečo vadiť, pretože som sa zmenil.. no lenze ona mi nechce dať už druhú šancu pretože sa bojí, že zasa stupí do tej istej kaluže.. ako jej to dokázať?? diky milujem ju z celeho srdca

goccia

bibisa, ja mam za sebou 7 rocny vztah, v ktorom som bola majetkom svojho partnera, to, akym sposobom som sa z toho vyslobodila, bolo bolestne. asi aj preto uz nikomu nechcem nieco take dovolit.

User_37597

no ja si myslim ze je najlepsie uz sa k sebe nevracat lebo ak teraz mas pocit ze by si ho mala nechat znamena to to ze tvoje city ochladnu tak ci tak-skor ci neskor bohuzial.
treba mu to vysvetlit ze to uz nepojde.ja som mala skusenost s jednym kt 3 roky sa snazil o mna bojovat a kazdy rok som mu vysvetlila ze ja znova do toho isteho hovna neslapnem NIKDY!

goccia

bibisa
su to veci, ktore urobil ale ked slubil, ze uz ich neurobi, uz ich ani neurobil. iba niektore. ale ked sa toho nakopi viac, tak uz nevies, ci to ma vyznam.. napriklad mi presiel celu historiu na icq a potom som mu musela vysvetlovat veci z mojej minulosti, ktore sa stali este skor, ako som ho stretla. alebo som mu musela vysvetlovat, ze nie, nepozerala som sa vonku na protiiducich chlapov. a hoci byvame kazdy v inom state a vidime sa len cez vikendy, tak cez tyzden bola strasna vec, ak som mala ist na sluzobku alebo ak som bola v praci dlhsie ako 8,5 hodiny, pritom on si este ani sam nezaraba a ja si musim platit sama vsetko. to je vytah toho najzaujimavejsieho a ja mam verit, ze to bolo a uz sa nezopakuje... je pravda, ze sa velmi dokazal zmenit k lepsiemu, sme spolu par mesiacov. ale ci to je naozaj zmena alebo sa to zase bude v niecom prejavovat... chcem to skoncit, ale on strasne trpi a strasne ma nechce stratit. aj ja trpim, ale ja by som radsej isla dalej sama.

ververka

lost, on pise ze chodila von s kamaratkami :)
ale mas pravdu aj v tych kamaratoch.. vsetko sa ma brat rozumne a zdrava ziarlivost ku vztahu patri. ale co je moc, to je moc a asi vsetci vieme svoje :)

lost

Na druhu stranu, je dnes asi normalne ze sa baba rozide preto lebo jej PRIATEL ziarli ze ona chodi von s KAMARATOM...

Cosokoro bude tam "ten druhy partner" tolko "PRÁV" ze sa bude rozchadzat z dovodu, ze ten jej/jeho partner nedovolil ist na swingersparty...

Marsmeloun

no vyzera to tak ... že ona momentálne nemá zaujem ist s tebou znovu do vzťahu ..a nikoho do toho nemožeš nutiť ,,, . teraz to nechaj tak ...daj jej čas .. a potom uvidíš :)možno prave ked jej das dychať zistí ako velmi jej chybas :)aj ked je to strasne ťažke a viem že ti neskutocne chyba ... teraz s tym moc neurobíš ... hlavne ju nekontroluj , neslied po nej a nevypisuj jej každych 5 minut ... proste ži si svoje , venuj sa sebe , zalubam a možno sa vaše cesty opet stretnu :) a ak nie neboj príde iná ... a pri tej už drž svoju žiarlivosť pod kontrolou :)

ververka

ja som takych druhych sanci dala.. a vzdy to dopadlo zle. clovek sa jednoducho nezmeni, aj ked si v tom momente mysli ze to ide. a nakoniec som bola ja ta zla ze som ho nedokazala brat takeho aky bol.

goccia

ja som v uplne rovnakej situacii, ibaze niekto iny chce tu druhu sancu odomna... a ja tiez zvazujem, co spravim...