Prečo tak velmi žiarlim?

Príspevok v téme: Prečo tak velmi žiarlim?
natuska32

ahojte , som s chalanom rok aj pól doteraz som toto nepociťovala :( žiarlim jak malé decko :( nechcem ale predsa... moj chalan si pridava na fb moje kamosky ktoré ani nepozná , potom jeho kamošky zo školy a tak proste každý deň niekoho... to jedno viem že by ma nepodviedol ale neviem prečo tak ziarlim ja mu ich vymažem zablokujem a nadruhý den sú tam zasa ale načo tam má mat také kt. ani nepozná nie? :( ale už som došla nato že asi mi to robí napriek .. prosím napište baby že ako by ste to riešili vy :( ďakujem vopred :(

bibba

dost trapne, ze mu ich blokujes a mazes? necitis sa blbo? ked som videla, ze frajer mal dve ziadosti od dvoch bab zo skoly sama som mu povedala, nech si ich potvrdi, lebo to neni slusne podla mna, ak sa poznali. na druhej strane, mne nadaval vzdy zato, ze ja som si potvrdila niekoho, koho ani nepoznam. vlastne mal pravdu a uz to nerobim, len ja som natom nevidela nic hrozostrasne. sak mozem oj*bat cely facebook. ved o co tam ide?

kebysatodalo

moja zlata Natuska32,dufam ze tvoj Nick neudava tvoj vekovy stav ze mas 32.rokov,takze ako prve je velmi dolezite ze kolko mas rokov-moja zlata..pise ti osoba ktora bola velmi chorobne ziarliva...ale jedno ti poviem a skratim to..ludia ktory sa citia menejcenny potrebuju robit tieto hluposti..facebok 300priatelov a take veci,mozem ti zarucit ze to nieje vobec ziadna vec pre ziarlenie,tvoj priatel sa citi menejcenni preto to robi..ine vysvetlenie nieje

Brenda

ahoj moj priatel robi to iste len s tym rozdielom ze si nepridava moje kamosky ale rozne baby ktore ja nepoznam a takto to je skoro stale nikdy som sa ho to nepytala pretoze si myslim ze je to zbytocne urcite ma nepodvadza to som si ista ale pokial sa ozve moja intuiicia okamzite zasiahnem a opytam sa ho to..no zatial mi to nevadi on moj nazor pozna tak dufam ze to aj dodrzi ze ma nepodvedie...kazda zena ma dobru intuiiciu a vzdy vyciti ked sa nieco zle deje alebo dialo.:) mne sa to stalo 2 krat a bola to aj pravda takze nic neriesim pokial nebudem mat zle pocity..:) a ano je normalne ze ziarlis ked ho lubis ci milujes.ale to ze si pridava tvoje kamosky je uz divne nepovedali ti to tie kamosky ze preco to robi? a naschval by ti to nemal robit lebo ti moze dost ublizit.

stenly1012

ja ziarlim na swoju bywalu u ktorej som kazdy den niekedy aj w noci a newiem sa zbawit toho ze ma niekoho a to ma stale serie a newiem co mam robyt poradte mi dakujem

ssiLfiiaa

aj ja mam ten problem.. ziarlim a som hrozna, kvoli tomu som preplakala ne jednu noc.. mam priatela, ktory ma na zaciatku vztahu podviedol a zmenil ma na nepoznanie.. este aj moj kamarat mi povedal ze ma nespoznava.. lebo som ziarliva hrozne.. moj priatel to chape ale niekedy namna uz nema nervy.. hoci si kazda znas uvedomuje ze ziarlenim si nicime vztah neda sa to zastavit a to je na tom najhorsie :( chcem to zmenit ale neda sa to.. uz len preto ze mi tak ublizil.... predtym som bola ina verila som mu .. teraz uz neverim uplne nikomu ... ziarlim len pri pomysleni.. len co spomenie neaku zenu....... ale moze si za to sam :( boh vie ci budem este vobec neakemu chlapovi doverovat :(