Chcela by som sa vás opytat ,v poslednej dobe som sa začala stravovat zdravo a preto naozaj neviem či je vhodne na večeru jest praženicu.Viem že na večeru by sa mali bielkoviny ale tak zaujima ma vaš nazor.A prosim nechajte si rečičky o anorektičkach ktore sa hocico boja zjest to ma nezaujima :).Vdaka za nazory :)
Môže sa praženica ?
dobre sa zapot :)))
idem si teda pocvicit :)
radsej sa bikujem, doma mam problem sa prinutit
jajka... no ja mam taku osobnu skusenost, ze ked rano na lacno cvicim vtedy sa chudne najlepsie, a potom sa chudne este ked cvicis vecer, a uz nejes...
ale samozrejme kazdym jednym cvicenim spalujes tuky, a spevnujes telo... odburavas tuk a rastu svaly.. takze neboj sa... cim viac budes cvicit, tym viac budes mat pevnejsie a vysportovanejsie telicko :)))
a ked ja budem cvicit a nebudem potom jest, tak sa aj tak spevnim nie? aj ked nebudem jest.
no sak co hovorim.. z bielkovin... a z cvicenia..
hmm ok, poviem muzovi :) zacal teraz cvicit a ma taky hrozny stravovaci system, nechce si dat povedat ale toto myslim zaberie
jajka tak moj muz ked chodil cvicit, tak jedol 6x denne bielkoviny- maso, tvaroh, vajcia, stale dookola, takze z toho rastu svaly
ak nezjes po cviceni nic, zacinas chudnut... ak spapas bielkoviny,,, tie su vhodne na narast svalovej hmoty... takze odpoved je ANO..
a ked nezjem bielkoviny tak schudnem, ked zjem tak mi narastu svaly hej?
tam bolo skryte posolstvo, ze ak je vydaj vyssi, ako prijem, tak sa nepribera:D a ona vlastne nepise, ci chce schutnut, mozno chce byt svalnata, preto dava na vecer bielkoviny:D