Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môže sa praženica ?

Príspevok v téme: Môže sa praženica ?
Lolitaa563

Chcela by som sa vás opytat ,v poslednej dobe som sa začala stravovat zdravo a preto naozaj neviem či je vhodne na večeru jest praženicu.Viem že na večeru by sa mali bielkoviny ale tak zaujima ma vaš nazor.A prosim nechajte si rečičky o anorektičkach ktore sa hocico boja zjest to ma nezaujima :).Vdaka za nazory :)

smajliQa

jajka... no ja mam taku osobnu skusenost, ze ked rano na lacno cvicim vtedy sa chudne najlepsie, a potom sa chudne este ked cvicis vecer, a uz nejes...

ale samozrejme kazdym jednym cvicenim spalujes tuky, a spevnujes telo... odburavas tuk a rastu svaly.. takze neboj sa... cim viac budes cvicit, tym viac budes mat pevnejsie a vysportovanejsie telicko :)))

jajka001_

hmm ok, poviem muzovi :) zacal teraz cvicit a ma taky hrozny stravovaci system, nechce si dat povedat ale toto myslim zaberie

silva28

jajka tak moj muz ked chodil cvicit, tak jedol 6x denne bielkoviny- maso, tvaroh, vajcia, stale dookola, takze z toho rastu svaly

smajliQa

ak nezjes po cviceni nic, zacinas chudnut... ak spapas bielkoviny,,, tie su vhodne na narast svalovej hmoty... takze odpoved je ANO..

silva28

tam bolo skryte posolstvo, ze ak je vydaj vyssi, ako prijem, tak sa nepribera:D a ona vlastne nepise, ci chce schutnut, mozno chce byt svalnata, preto dava na vecer bielkoviny:D