biele povlaky na pyskoch

hekate

gynekologa sa neboj, pravdepodobne sa ta len opyta na priznaky a predpise nieco, nemyslim ze by ta chcel kontrolovat detailne

leanne

bude to asi nejaka mykoza....nie je to nic vazne, gynekologicka sa s tym stretava denne...pravdepodobne Ti predpise nejake tablety, ktore sa davaju hlboko do posvy...a ak je to len vonkajsie tak asi bude stacit mast. Za tyzden mas za tym...

tangela

ALE velku picu nestraste ju mas tam asi take ako tvaroh???ak ano tak si kup masticku fungicidin stoji to asi 60sk a to ti urcite pomoze a pouzivaj podla prilozeneho navodu!!!

zuzu26

Naozaj bi si mala ist ku ginekologovi ked sa tak bojis najdi si niejaku ginekologicku s ktorou si budes rozumies nebudes mat taky strach ako keby si isla ku ginekologovi!!!Moze to bit hocijaka zenska choroba racej tam skoc!!!

malinka

myslis ze to bude to? Povedali ze ked si dam na to aloe vera ze to pomaha..ale mne to este zhorsuje a ku zenskej sa bojim ist..neviem co mi to tak brani..odp.

air

ahoj. Môžeš to mať mikózu, mala som to aj ja , najskôr ma to nebolelo ani nesvrbelo, ale o pár dní som nevedela čo zo sebou, choď ku gynekológovi.