Nevie niekto, kto ma podobny problem, tazku formu akne, poradit dermatologa, liecitela, akykolvek sposob liecby, len nie ziadne caje, zdravu stravu, ocistne kury, ani bezne ATB od koznej, lebo to vsetko tu uz bolo
acne cystica
zdravo, ty nebyvas na slovensku ze?
lebo na slovensko ten lerosett nedovazaju. :(
no ved to, hak som brala polroka a cakala som kym pomoze, no dostavili sa vedl.ucinky ako depresie takze dakujem pekne.. teraz polroka navstevujem cinsku medicinu, vraveli ze mi pomozu, cakam stale cakam a nic ... kozni doktori mi vzdy povedia ze je aj horsie akne.. ale to nevidia ze mne sa to zhorsuje? ze kazdy tyzden sa mi to rozsiruje po celek tvari, chrbte, dekolte? kazdy mi dava len kremiky a nvm co z coho som uz mala alergicke reakcie.. toto neni zivot, mam 19 rokov a navstevujem viac doktorov ako vsetci dochodcovia z mojho baraku
ked mas tazke akne...tak nemas moc na vyber...roaccutan...ma vedlajsie ucinky...ale casom sa ti plet krasne vycisti...a vedlajsie ucinky uplne zmiznu...
este raz chod za dermatologom...a porozpravaj sa s nim o tom(mozno su aj ine lieky ktore funguju na podobnom principe)....hlavne nestracaj cas...cim skor zacnes uzivat...tym rychlejsie budes mat krasnu plet
no podla mna mam tazke akne.. roaccutane sa bojim, kedze som napr brala hak a mala som vsetky vedlajsie ucinky... rada by som vedela o niecom, co vylieci podstatu. ja uz neviem... mozno nakoniec skoncim pri roaccutane
heyhey....ono zalezi aj na tom ake mas akne....dermatolog by ti mal dat napr...roaccutane...ake mas to akne cysticke...je to tazky liek...ale velmi dobre zabera...
stravou to urcite nevyriesis...ani prirodnymi doplnkami...ani mastickami...atd....
rozne masticky, vodicky, kremiky, gely, ... ptm tu uz bola HAK, antibiotika.. v tradicnej cinske medicine ma viackrat detoxikovali, zistovali ci nemam zapal- nemam.. vsetko mozne uz so mnou skusali.. brali mi krv, robili vytery, testy na zaludok...
zdravo: ale urcite...je lepsie si dat jablko...ako hranolky....to netvrdim ze nie....ale toto acne...o ktorom sa tu pise...na to ti strava nepomoze...
co sa tyka tej vody...ano zalezi aj od toho ci mas fyzicku aktivitu...atd...ja pijem cez 6l...vody...pre mna by boli 2/3l...strasne malo....
A k tej vode, odporuca sa pit 2-3 litre denne a samozrejme neprehanat to....5l by som urcite nepila....vsetkeho vela skodi :)
bingham,
nemas pravdu, to co konzumujeme ovplyvnuje akykolvek zdravotny problem aky clovek moze mat, pretoze pokial zatazujes organizmus tazkymi mastnymi jedlami na ktore musi vydat vela energie aby to traviaci system spracoval tak sa nedokaze plne sustredit na boj s chorobou. Netvrdim ze zdrava strava ta uplne vylieci ale dokaze to velakrat dost pomoct...
to robis dobre ze pijes vela vody...ale musis aj 5l...denne...po mensich davkach....
a co ti davali...doktori...ked nic nepomohlo... ???