mam problem, neviem ako postupovat, ci zabudnut alebo cakat... minuly rok na jar som spoznala jedneho chalana, neuveritelne sme si rozumeli, chemia a tak, proste sedeli sme si.. on sa mi na druhy den priznal, ze ma dievca, no aj napriek tomu sme sa trosku zblizili(bozky a hladkanie), potom sme sa spamatali a velmi nas to mrzelo, oboch.. nepokracovali sme v tom.. ja som sa mu po 3 mesiacoch ozvala, nereagoval, tak som si vymazala jeho cislo.. on sa ozval teraz v januari, vela sme si pisali, neskor sme sa stretli, opat nam bolo uplne najlepsie.. stale ma dievca, ale uz len caka, kedy sa s nim ona rozide, neklape im to a on jej nechce ublizit.. ale povedal, ze asi nebude chciet hned dalsi vztah a ze sa nemam namotat(to uz ale som bohuzial).. co mam robit??
Zadani muzi
ved to...ono sa to velmi lahko povie (napíse) ale ovela ovela ťažšie urobi :o) ale nijako ta nechcem odradit.To musiš citit a ked sa sklameš no čo...život je svina...ide sa dalej :o)
ti jasne povedal,že ta chce ale nie že ked si užije mu budeš robiť sceny
pravdu? nenamotavaj sa...ak chceš uži si ale citovo sa neviaž.To s tou holkou...zažila som si presne to iste čo popisuješ...už je s nou dva roky šťastne ženatý :o)
ale inak o takého čo to skúša v tom istom čase naraz s dvoma (tromi...) by som velmi nestála, možno aj ty chceš len vyhrať nad tou druhou, vyhraj ale potom lepšie urobíš ak ho pošleš do hája
najlepšie urobíš, a skus to dokázať, že mu daš najavo že ho nechceš,že ti je ľahostajný, to na mužov pôsobí najviac, v tom momente ti začne dokazovať aký je super a nebude mu to jedno, že neuspel. Vtedy sa v nom niečo zapáli čo sa môže neskôr zmeniť na lásku. Muži nechcú čo sa im ponúka ale to o čo musia bojovať.