Zadani muzi

Príspevok v téme: Zadani muzi
diablik

mam problem, neviem ako postupovat, ci zabudnut alebo cakat... minuly rok na jar som spoznala jedneho chalana, neuveritelne sme si rozumeli, chemia a tak, proste sedeli sme si.. on sa mi na druhy den priznal, ze ma dievca, no aj napriek tomu sme sa trosku zblizili(bozky a hladkanie), potom sme sa spamatali a velmi nas to mrzelo, oboch.. nepokracovali sme v tom.. ja som sa mu po 3 mesiacoch ozvala, nereagoval, tak som si vymazala jeho cislo.. on sa ozval teraz v januari, vela sme si pisali, neskor sme sa stretli, opat nam bolo uplne najlepsie.. stale ma dievca, ale uz len caka, kedy sa s nim ona rozide, neklape im to a on jej nechce ublizit.. ale povedal, ze asi nebude chciet hned dalsi vztah a ze sa nemam namotat(to uz ale som bohuzial).. co mam robit??

vidrka

Vidim,že ked budem mať zase tú svoju fázu zaskočím sem hi hi...názori ludí,ktorí ma nepoznajú možu byť celkom zajímavé...dufam,že aj ked som asi moc nepomohla aspon vieš,že si neni jedina :o)

dada

Chod svojou cestou,(nedoprosovať sa niekomu o omrvinky) je super ak si dáš nejaký cieľ a ideš za ním, to ti bude taká barlička aby si na neho nemyslela a pritom urobila niečo dobré pre seba alebo niekoho iného a zároveň stretla kopec úžasných ľudí

vidrka

Aj ja sa snažím...a darí sa mi to podla okolností. Ked som v pohode v škole a vobec celkovo sa mi darí tak si nerobim ťažkú hlavu...ale niekedy samu seba dokážem takými kravinami vystresovať, až strach. Moja kamaratka sa velakrat na mne smeje :o) som motak :o)

diablik

dakujem, ved aj vy ste super! by som necakala, ze sa tu niekto ujme tejto temy a venuje jej tolko casu a dufam, ze sa neskor budem moct pochvalit, ze som vase rady efetivne zuzitkovala :)

diablik

len my baby to mame horsie v tom, ze oproti muzom musime vsetko riesit a rozoberat, vsade hladat nejaku pricinu a vela vela zatazujeme psychiku, no co uz?! ale ja s tym ako tak bojujem :) snazim sa to tlmit :)

vidrka

Tak s tým futbalom si tak udrela kliniec...hi hi...dobre som sa zasmiala :o) Tiež si velakrát hovorím,že by som chcela byť väčšia svina a netrapiť sa...dokazať zahodiť veci za hlavu...joj...niekedy to vážne závidím :o)

diablik

aj si pomohla, urcite, ten problem si sice musim vyriesit sama, ale dala si mi novy pohlad na vec resp. uvedomenie si urcitych podstatnych veci, takze ti dakujem..

dada

Baby ja si myslím, že by sme sa od tých chlapov mali učiť, kuknite ako si oni na tomto svete užívajú(nemyslím len sex)netrápia sa nad všeličím,doprajú si čo chcu,nemyslia nad budúcnosťou, idú si zahrať furbal.... žiadne starosti...pozrite sa okolo, že je to tak?