Ahoj, moje obočie je riedke a nemá pekný oblúkový tvar tak som zvolila perm. makeup a teraz vo štvrtok mám termín do štúdia v Pezinku na tetovanie obočia čiarkovanou metódou... lenže medzitým som sa bavila s jednou kozmetičkou a tá mi dala tip na štúdio v Trnave, tam robia tieňovanou metódou a pri rozhovore mi čiarkované nedoporúčali, vraj ho aj prestali robiť... a teraz neviem, čo je lepšie ... keďže nepoznám nikoho, kto už má čiarkované alebo tieňované obočko, a fotky v galérii nie sú, potrebujem sa poradiť, ktoré by ste mi viac odporúčali, možno máte kamošky, ktoré na tom už boli a videli ste výsledok na vlastné oči. Za všetky rady vopred ďakujem.
Obočie - poraďte súrne
Ahoj, ja keď som išla na obočko, kočka mi povedala že to robí čiarkovaním, pravdupovediac, bolo mi to jedno:) Keď skončila, žiadne "čiarky" som nevidela :D ale nevadí, spravila mi pekný tvar, prirodzenú farbu, zdá sa mi že použila 2 odtiene hnedej. No spravila som chybu keď som si chrasty odlúpla :( odlúpla sa mi aj trošku farby na niektorých miestach a nebola som na dorábke :)... stálo ma to 100 eur s tým, že to už mam doživotne, teda nie je to permanentný make up kt. vydrží 3-4 roky :) takže som spokojná
to ma napadlo ako prvé, vyhľadať cez google, ale obrázky o ničom, a tiež som o tej tieňovanej metóde nepočula, preto skúšam aj tu na fóre, snáď sa nájde niekto, kto má osobnú skúsenosť
ale ptravdupovediac o tienovanej metode som este nepocula
daj si to vyhladavat do googla a najde ti obrazky co ako vyzera