Hulim lebo sa trapim hlboko vnutri, lendepresieme mam. Aj teraz som zhuleny/a. Co mam robit?
Hulim
dusanko dobre taras ked aj nemas depresie mozes si ich hulenim vyrobit pretoze hulenim si umelo uvolnuje clovek latky v mozgu a ked si mozog zvykne na umele uvolnovanie latok hulenim tak potom bez hulenia si nebude vediet vyrobit sam
ze nehul, daj si predpisat AD :) kks jedny drogy za druhe. nehul, zacni ziť! kde mas nazbierat ten serotonin ked nic poriadne nerobis.
ked ma clovek depresie vacsinou mu zvykne chybat dopamin a serotonin..hulenim si pomaha hladiny tychto latok uvolnovat pri huleni si ich uvolni a tieto latky ma hulenim dostatok preto je tam euforia lepsia nalada...takze si ich umelo uvolnuje a ked nehuli tak tychto latok ma nedostatol a preto ma depresiu a zase si ich potrebuje zvysit len hulenim ...ked chces byt aj bez hulenia stastny a bez depiek navstiv psychiatra nech ti da AD ktore ti pomozu zvysit tieto latky v mozgu ,ktore ti chybaju a uz potom nebudes musiet hulit--chod cim skor ,lebo sa mozes prehulit z depresie do psychozy
navstiv psychiatra predpise ti AD....
ak by to bolo take skodlive, jak by to mohli doktori predpisovat pacientom, ved tam je tiez riziko, ze si na to zvyknu. neviem co si mam o tom myslet.
suhlasim s Dusankom, veverka milujem takych ludi ako si ty, ani nevieš čo je to skank a trepeš tu somariny, ak nemaš s tym skusenosti tak nerad, zaleži na človeku čo snim spravi gandža, či ho totalne zniči, alebo to ani nepociti, ja hulim raz za tyžden-dva, a vobec necitim aby ma to ničilo, žijem zdravo, športujem, nepijem, nefajčim cigarety, samozrejme huliť každodenne je už o inom, nejde tak ani o fyziku ako psychiku, najčastejšie su kratkodobe staty pamäte..
Useless life is premature death.. asi vsetko k tomuto
ked mas depky a do toho hulis tak akurat smerujes k coraz hlbsim depkam
podla BBC je marihuana menej skodliva ako alkohol... ale zase nieje to neskodna bylinka...