SMÚTOK, STRES, SAMOTA prosím poraďte

Cliattsi

ozdravovna- no dobre, tak navrhnime stretavku nekaku a podme na to. Presne tak, treba sa spojit, ale nikomu sa tu do toho nechce.

ozdravovna

Sú tu síce veľmi staré príspevky, no chcem reagovať. Bohu žiaľ dnešná doba je taká že duševny rozmer je zanedbaný. Vrcholovým cieľom je pre mnoho ľudí samota. Ak aj máte priateľov, s ktorých však necítiť ľudskosť nevadí. Každý musí urobiť prvý krok k tomu aby nebol sám. Už len trebarz keby sa spojili ludia ktorý reagujú na takéto diskusie, stretli sa v neakom meste (na ktorom by sa dohodli) spoznali sa, bola by to vačšia šanca nebyť sám. Prehnaná samota je deštrukčná, ale aj prehnaná spoločnosť je deštrukčná. musí byť medzi tým miera. Len sa všetci spoznavajme.

ozdravovna

Sú tu síce veľmi staré príspevky, no chcem reagovať. Bohu žiaľ dnešná doba je taká že duševny rozmer je zanedbaný. Vrcholovým cieľom je pre mnoho ľudí samota. Ak aj máte priateľov, s ktorých však necítiť ľudskosť nevadí. Každý musí urobiť prvý krok k tomu aby nebol sám. Už len trebarz keby sa spojili ludia ktorý reagujú na takéto diskusie, stretli sa v neakom meste (na ktorom by sa dohodli) spoznali sa, bola by to vačšia šanca nebyť sám. Prehnaná samota je deštrukčná, ale aj prehnaná spoločnosť je deštrukčná. musí byť medzi tým miera. Len sa všetci spoznavajme.

ozdravovna

natalka1993

SOm totálne uz padlná na hlavu všetko na mna padá z každej strany najprv ma chytí strach z toho ako do končím rok ako ma zase budu ohovárať moji spolužiaci čo sa zasa pokazí, potom sa ktomu pridá že som stále sama a to uz mam 17 rokov v živote som nemala chalana potom plačem , peklínam celý svet. Už ma to unavuje chcem školu zvládať bez stresu aj všetkého chcem byť nad vecou nechcem aby ma každá poznámka od mojich spolužiakov zrazila na kolená . Už NECHEM PSYCHICKY TRPIET .

Quinn01

SMÚTOK, STRES, SAMOTA - ako sa hovori, "vytaj v mojom svete"

To co je u teba len obdobie je u mna cely zivot. Uvedom si ze su ludia ktory su na tom ovela ovela horsie. Mozno to pomoze ..

Ak si normalna komunikativna baba tak nemam obavy zeby toto obdobie u teba trvalo dhlsiu dobu. Len sa snaz drzat pozitiny nadlhad a vsetko sa ti zmeni na lepsie.

Odmalicka asocialny ludia ako ja, nas caka len utrpenie do konca zivota ..

goccia

ja teraz citam niektore rady a hovorim - len to nie!! ona sa musi zaintegrovat do spolocnosti ludi, a to sa jej nepodari, ked bude citat knihu alebo upratovat, ona aby sa necitila sama, musi mat pri sebe blizku dusu, ona nechce navod ako zabit nudu a vyplnit cas, ona potrebuje niekoho blizkeho, takze sup sup do vytvarania priatelstiev!! :))

goccia

nie je dolezite :)) len ma to zaujimalo, asi si mimo Slovenska, vsak?

ale proti samote pomaha jedine to, ze sa budes snazit zamotat medzi ludi, hladat kamaratov, chodit von, vyplnit si cas, byt zaneprazdnena, aby sa v tvojom zivote stale cosi dialo

ak nemas ziadnu kamaratku, tak oslov hocikoho zo svojich znamych, ze by ste mohli vybehnut na kavu alebo do kina, a postupne sa vyvinie bud priatelstvo alebo spoznas priatelov tej osoby a tam si najdes dalsich priatelov a tak, jednoducho aj ked sa mozno budes zozaciatku nutit do stretavania, casom si najdes blizke dusicky vo svojom okoli

Peter_1976

Pomáha mi aj pozeranie obľúbeného filmu, počúvanie hudby ale aj upratovanie, lebo pri upratovaní si utriedim myšlienky. A smutný deň, ako je pre mňa ten dnešný, je najlepšie čo najprv uzavrieť a ísť spať. Možno ten zajtrajší bude oveľa lepší. A takmer vždy je to naozaj tak :)