Myslíte že sa môže alergia len tak stratiť ?

Príspevok v téme: Myslíte že sa môže alergia len tak stratiť ?
Marika Majuš

Ahojte asi pred šiestimi rokmi sa u mňa ukázala alergia na potraviny, konkrétne na ovocie. Začalo to jablkami, potom pomaranč a rokmi sa to zhoršilo na toľko že už radšej ani čerstvé ovocie nekonzumujem a začína to aj zo zeleninou. Pred rokom som skončila v nemocnici neviem ani poriadne z čoho nikto na to neprišiel jednoducho som bola na hrade a ako som sa vrátila mala som samé navreté fľaky na tele ktoré svrbeli po tabletkách sa to stratilo a odvtedy sa mi nič podobné nestalo. Poslali ma samozrejme alergologičke a tá mi dala papier kde bolo skoro všetko ovocie zelenila dosť peľov a povedala nech sa tomu vyhýbam ale to je nemožné odvtedy som tam nebola nakoľko mi nič normálne nepovedala. A tak mi len zostáva dúfať že sa to mojim vekom spraví, otec povedal že tiež mal alergie v mladosti a potom sa to stratilo myslíte že je to možné ?

Marika Majuš

No mne sa to prejavuje po celý rok a navyše sa to zhoršuje alebo posúva neviem najskôr mi opuchali pery potom ma svrbel jazyk a jasná a teraz najnovšie ma svrbí celé hrdlo a je to neznesitelné a keď si dám tabletky čo mi predpísali v nemocnici tak sa mi po nich chce spať a som nejaká oblbnutá ja neviem či už ma s toho zachvílu porazí alebo čo

majka_21

Neviem, ci sa moze stratit alergia, ale mne sa stalo presne to iste s ovocim co tebe. Najprv som sa vysypala z mandarinok a pomarancov, potom z jablk, ananasu... a neviem z coho este. Ale potom uz nic. Pricom tieto potraviny jem dalej. Zobrala som tabletku a preslo mi to. Tak neviem, ci to suviselo s rocnym obdobim, kedy som to jedla alebo co. Ak by sa nieco stalo doma, tak mam pri sebe Dithiaden, ktory mi pomaha. A vonku sa snazim davat si pozor... pre istotu.