Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moč v krvi

Lulu2011

evellina - ako ti zistili kamen v oblicke, cez ultrazvuk? ci ine vysetrenie? dik za odpoved

ja mam chronicky krv v moci, aj hnis, atb nezaberaju, lekari nevedia z coho

Ela28

Na tvojom mieste by som už dávno zašla k lekárovi, veď mať krv v moči, to nie je žiadna sranda. Určite máš v tele zápal. Treba si dávať na takéto veci naozaj pozor, aby si v budúcnosti nemala z toho vážnejšie opakujúce sa problémy. Ja som práve ukončila liečbu- lekár mi diagnostikoval zápal močového mechúra. Brala som antibiotiká a k tomu ešte na odporúčanie wobenzym. dobre mi to zabralo. Budem ti držať palce, aby si bola čo najskôr zdravá a hlavne, aby sa ti problémy tohoto druhu neopakovali.

Tonnie

ja som mala krv v moci, ked som mala zapal mocovych ciest a zuzila sa mi mocova trubica, potom mi ju rozsirovali pri celkovej anestezii.Skus pit vela nesladeneho urologickeho caju ale aj tak chod radsej k lekarovi.Cau

Evelyn1961

BIOPTRON ma certifikat na liecenie roznych ochoreni

kazda choroba je vlastne signalom, ze nie je nase telo v energetickej rovnovahe...Otazka je ci sa chcete len liecit, alebo aj uzdravit? Pri akejkolvek chorobe je mozne pouzit liecbu BIOPTRONOM - je to metoda 21. storocia - pri liecbe BIOPTRONOM doporucujem najprv minimalne 1 mesiac vyrovnavat energeticke hladiny v jednotlivych centrach farebnymi filtrami a pri varikokély este nasledne svietit zakladnym filtrom na krize denne aspon 3x 20 minut

1. BIOPTRON urcite zlepsi zdravotny stav...pozor na rozne falzifikaty- biolampy

2. zo zaciatku moze dojst k pocitu zhorsenia stavu...to znamena, ze organizmus reaguje ale treba pokracovat vo vyrovnavani..a ak mate pocit palenia v miesku...sviette na kostrc pri 1. energetickom centre

3. BIOPTRON posobi na regeneraciu buniek, nastartuje spravnu biochemiu tela a telo sa vlastne samo uzdravi .. nie su zname ziadne negegativne ucinky, nie je to ozarovanie

4.dalsie info na tel: 0915 237 518

evellina

Ahooj....ja som mala tiez krv v moci a nesla som k lekarovi asi 3 dni,lebo ma nic nebolelo.Potm mi to uz nedalo,lebo tu krv som mala stale v moci,tak som zasla za lekarom a mala som upchatu lavu oblicku kamenom.Takze to moze byt aj oblickovy kamen.Chod zajtra za lekarom a neodkladaj to.Ja ked som prisla na biochemiu s mocom a cakala som za vysledkami,tak sa tak vsetci na mna cudne pozerali.A ked mi sestricka doniesla vysledok,oznamila mi,ze :....Jezis maria,vy mate strasne zly vysledok...povedala mi to,akoby som uz umierala.Ale potom v nemocnici ma potesili,lebo mi povedali ze je to kamen.Vies aka som bola stastna?...ja som sa bala ze mam nejaky nador.
Tak ti drzim prsty a zajtra pekne k lekarovi.Samozrejme mozes mat aj zapal...

goccia

urcite chod k lekarovi, my ti cez internet rozbor mocu nevieme spravit, a bude to potrebne, takze pekne zajtra rano nacupitaj!

ssaassaa

no ale praveze ja som nikde nemohol ani prehladnut nič bol som teraz večinov len doma tak neviem a chcel by som sa spitat či to nemoze byt s Energy Drinku lebo asi tyzden v kuse pijem len to dakujem za info :P

AdamKrt

Chod dnes na pohotovost a zajtra potom aj k doktorovi. Moze to byt nieco s oblickami, alebo nejaky skaredy zapal a cim dlhsie budes otalat, tym horsie.