dobry den prosim vas uz dlchsie ma boli pri moceni ale dnes ked som isiel na malo potrebu tak som čural krv nikdy sa mi to nestalo ale teraz prvy krat niekedy davnejsie len par kvapky krvy boly ale teraz som ju celu vičural neviem čo to moze byt nič na tele ma neboli tak neviem :(
moč v krvi
evellina - ako ti zistili kamen v oblicke, cez ultrazvuk? ci ine vysetrenie? dik za odpoved
ja mam chronicky krv v moci, aj hnis, atb nezaberaju, lekari nevedia z coho
Na tvojom mieste by som už dávno zašla k lekárovi, veď mať krv v moči, to nie je žiadna sranda. Určite máš v tele zápal. Treba si dávať na takéto veci naozaj pozor, aby si v budúcnosti nemala z toho vážnejšie opakujúce sa problémy. Ja som práve ukončila liečbu- lekár mi diagnostikoval zápal močového mechúra. Brala som antibiotiká a k tomu ešte na odporúčanie wobenzym. dobre mi to zabralo. Budem ti držať palce, aby si bola čo najskôr zdravá a hlavne, aby sa ti problémy tohoto druhu neopakovali.
ja som mala krv v moci, ked som mala zapal mocovych ciest a zuzila sa mi mocova trubica, potom mi ju rozsirovali pri celkovej anestezii.Skus pit vela nesladeneho urologickeho caju ale aj tak chod radsej k lekarovi.Cau
BIOPTRON ma certifikat na liecenie roznych ochoreni
kazda choroba je vlastne signalom, ze nie je nase telo v energetickej rovnovahe...Otazka je ci sa chcete len liecit, alebo aj uzdravit? Pri akejkolvek chorobe je mozne pouzit liecbu BIOPTRONOM - je to metoda 21. storocia - pri liecbe BIOPTRONOM doporucujem najprv minimalne 1 mesiac vyrovnavat energeticke hladiny v jednotlivych centrach farebnymi filtrami a pri varikokély este nasledne svietit zakladnym filtrom na krize denne aspon 3x 20 minut
1. BIOPTRON urcite zlepsi zdravotny stav...pozor na rozne falzifikaty- biolampy
2. zo zaciatku moze dojst k pocitu zhorsenia stavu...to znamena, ze organizmus reaguje ale treba pokracovat vo vyrovnavani..a ak mate pocit palenia v miesku...sviette na kostrc pri 1. energetickom centre
3. BIOPTRON posobi na regeneraciu buniek, nastartuje spravnu biochemiu tela a telo sa vlastne samo uzdravi .. nie su zname ziadne negegativne ucinky, nie je to ozarovanie
4.dalsie info na tel: 0915 237 518
Ahooj....ja som mala tiez krv v moci a nesla som k lekarovi asi 3 dni,lebo ma nic nebolelo.Potm mi to uz nedalo,lebo tu krv som mala stale v moci,tak som zasla za lekarom a mala som upchatu lavu oblicku kamenom.Takze to moze byt aj oblickovy kamen.Chod zajtra za lekarom a neodkladaj to.Ja ked som prisla na biochemiu s mocom a cakala som za vysledkami,tak sa tak vsetci na mna cudne pozerali.A ked mi sestricka doniesla vysledok,oznamila mi,ze :....Jezis maria,vy mate strasne zly vysledok...povedala mi to,akoby som uz umierala.Ale potom v nemocnici ma potesili,lebo mi povedali ze je to kamen.Vies aka som bola stastna?...ja som sa bala ze mam nejaky nador.
Tak ti drzim prsty a zajtra pekne k lekarovi.Samozrejme mozes mat aj zapal...
urcite chod k lekarovi, my ti cez internet rozbor mocu nevieme spravit, a bude to potrebne, takze pekne zajtra rano nacupitaj!
no ale praveze ja som nikde nemohol ani prehladnut nič bol som teraz večinov len doma tak neviem a chcel by som sa spitat či to nemoze byt s Energy Drinku lebo asi tyzden v kuse pijem len to dakujem za info :P
Chod dnes na pohotovost a zajtra potom aj k doktorovi. Moze to byt nieco s oblickami, alebo nejaky skaredy zapal a cim dlhsie budes otalat, tym horsie.
a este k tomu mam len 15 :(