problem zaludok

Príspevok v téme: problem zaludok
zuzka54

Poradte prosim,
som clovek zdravo sa stravujuci. Nejem masove vyrobky iba ryby. Nejem vyprazane jedla alebo prilis robene v oleji, takmer ziadne sladkosti, jedla z muky ako cestoviny chlieb minimalne. Pijem acidofilne mlieka, ovsene vlocky orechy probioticke jogurty, nizkotucne syry, semena, vela zeleniny a ovocia. Snazim sa obmedzovat pitie bublinkovych napojov. Mam problem s zaludkom. Okrem zapachu z ust-u zubara som kazdy mesiac a nic(vyriesila som to uzivanim jacmena s spirulinou, ale viem ze to je iba zamaskovanie)mam problemy s strasnou plynatostou, nepravidelnym vyprazdnovanim, nafuknutym bruchom. Beriem aj psyllium a nic. Sportujem kazdy den beham cvicim takze nedostatkom pohybu to nebude...naozaj neviem ako sa mam toho problemu zbavit a co so mnou je lebo este k tej racionalnej strave a cviceniu ja neustale priberam...a neviem preco neviete mi poradit ?

zuzička1

ono to može byt sposobene aj kvasinkami alebo prekyslením tela. Avšak zbavenie sa tohto problému je dlhá cesta, tvrdé odriekanie. Stači si dat do google protikvasinková dieta a skusit sa podla toho stravovat...

Genesis

podla mna 70 problemov je kvoli potravinovej intolerancii alebo to sposobuje bakteria pripadne aj virus.

telo prima nejaku potravinu na ktoru je intolerantne alebo alergicke a na ktoru imunitny system reaguje utokom .. bohuzial pri tom utoku poskodzuje imunitny system aj sliznicu creva alebo ine tkaniva v organizme pretoze utok na danu latku sa moze odohrat kdekolvek v organizme (jednoducho imunitny system straca selektivitu a utoci aj na to co nema)... takto moze vzniknut cokolvek od poskodenia traviaceho systemu az po rakoviny ... a zoberte si ze je to len kvoli nejakej blbej v drtivej vacsine prirodnej substancii ktorá sa nachadza v jednej alebo viacerych potravinach... jednoducho clovek je proti tomu takmer bezbranny .. vacsinou su priznaky badatelne az ked uz doslo k poskodeniu organizmu.

taktiez bakterie a virusy dokazu poskodit vela krat nenavratne systemy organizmu.

bohuzial clovek je proti tomu takmer uplne bezbranny .. ani ten najzdravsi zivotny styl vas neochrani pred svinstvami ktore na nas priroda prichystala

ironiou je ze alergie a intolerancie su v drtivej vacsine na latky prirodne a nie na tie ktore clovek umelo vytvoril

my opinion

Ahoj všetci!
Ja len veľmi stručne: Mne pomohlo PhytoChi!!! Ľudia sa sťažujú, ale stále sa boja do niečoho "vliezť" zo strachu, že ich chce niekto len finančne oklamať. Vaša problémy ma mrzia, ale je len na Vás ako sa rozhodnete. Ja som ok. Hurá!!!

aiko

psyllium mi nepomohlo...pomohol mi trochu ten jablcny ocot ale vraj je lepsi v tabletach nakolko to nici sklovinu...davam si to tri dni a je i trochu lepsie ale stale nie uplne ok

Gepe

zuzka54
Ja mam presne tie iste problemy ako opisujes aj ty. Tiez zdravo zijem a cvicim. S tym psyliom si ma nepotesila, ale idem to zajtra kupit tak snad to zabere. Ked nie neviem ako odstranim tieto problemy, pochybujem ze klasicka medicina mi pomoze ked mi nepomohla ani pred rokom..

Gepe

zuzka54
Ja mam presne tie iste problemy ako opisujes aj ty. Tiez zdravo zijem a cvicim. S tym psyliom si ma nepotesila, ale idem to zajtra kupit tak snad to zabere. Ked nie neviem ako odstranim tieto problemy, pochybujem ze klasicka medicina mi pomoze ked mi nepomohla ani pred rokom..

my opinion

Ahoj všetci!

Dovoľte mi napísať Vám pár slov. Ja už nemám problémy! Bolieval ma žalúdok po ťažších jedlách. A ako sa hovorí: "Keď je príjem - musí byť aj vydanie :)
Už aj túto vec riešim pravidelne každé ráno :)

Na radu mojej priateľky som začala užívať PhytoChi. Spočiatku trochu neveriacky, ale nakoniec som sa presvedčila priamo na sebe. Nechcem tu nikoho nijakým spôsobom presviedčať alebo robiť reklamu. Koniec-koncov, je to každého vlastné zdravie, každého vlastné rozhodnutie a každého vlastné peniažky. Píšem to len ako radu.

Píšem Vám absolútne úprimne, ja tejto produkt užívam pravidelne a už neriešim žalúdočné a ani črevné problémy.

Áno, zaregistrovala som sa, ale preto, aby som mala pre seba PhytoChi čo najlacnejšie. Celkom logické, že? Ak by ste predsa len mali niekto záujem, napíšte mi. Mnoho ľudí odrádza predstava, že sa tu môže robiť nejaký "nábor" - tak, nerobí sa "nábor"! Mám skutočne osobné skúsenosti a sú absolútne dôveryhodné.

Viete, hazardovať s ľudským zdravím nie je dobré, ale hazardovať s niečími peniazmi, tak to je obyčajne na zabitie :) Takí sme my, ľudia :)
Chcem tým len povedať, že si nedovolím niekoho zavádzať a klamať. Nie každý s takým niečim dokáže žiť.