Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyuzivanie...

soffa

vo vsetkom.su to drobne veci,(nie peniaze)ale tu ide o princip.napr bratranec ak mu zavolam ze mam problem s pocitacom,tak do 5 minut je u mna,este v zivote nepovedal,ze nevie,nemoze,nechce sa mu.a ja si take veci velmi vazim.alebo kamoska,v obchode vzdy ak je akcia,alebo maju take veci co chcem,vzdy mi brkne ci nechcem ze mi kupi,proste myslim aj na mna.alebo brasko,..pomohla som sa mu dostat do UK,dala som mu peniaze,na tu dobu dost vela,a odplaca sa mi doteraz,kupuje mi veci,a uz davno dlh splatil co by nemusel.asi tak

lost

soffa

lenze v tomto pripade niekto musi urobit "prvu pomoc" (tj. najskor ty im pomoct, ale co ak najskor ONI vyzaduju prvu pomoc :) ? :)

ale pozor na to, ze aj dobry kamos sa moze otocit do "zlodeja" a este bude zapierat atd..

soffa

moje heslo znie.Aky pozicas,taky vrat..inak povedane,ak niekto potrebuje pomoc nemam problem,ale len tym ludom co mi pomohli.inak nikomu nic.tych ludi je dokopy asi 6.co sa tyka rucitelstva,nesla by som ani tym 6 ludom.radsej by som im pozicala moje peniaze.nepotrebujem prist v dnesnej dobe o strechu nad hlavou,co je velmi caste.inak nenechavam sa vyuzivat,mam dost ostre lakte.,zivot ma naucil.asi tak

smajliQa

zlatka... dobre si urobila, o nicom takom som nepocula... jedine ze by si bola jej priama nadriadena... si??? ak nie, tak preco by si jej mala poskytovat nejake info o plate?? :D:D:D:D

jasne ze chcela aby si jej rucila.... ach. dobre ze si sa zbavila jednej osoby co ta chcela pravdepodobnat natiahnut

Zlatka85

Neviem, mala som a vlastne ešte stále aj mám z toho taký divný pocit. Na sms hneď nereagovala, ale napísala mi asi až na tretí deň, že až teraz si prečítala moju sms. Vraj som sa jej mala ozvať, že ona sms nečíta, keď ničo chce tak volá a teraz jej ušli dva dni, čo si mohla ten úver vybavovať. To ma už fakt už riadne vytočilo. Zdvihla som telefón a zvýšeným hlasom som jej vysvetlila že keď som bola v jej prítomnosti a prišla jej sms, nikdy som si nevšimla, že si ju neprečítala, práve naopak. A jednoducho, že si neželám, aby moje čísla dávala cudzím osobám. Ona sa na to rozplakala, že ako ju pánboško tresce a pod. Vraj by nešlo o žiadne ručiteľstvo, ja by som za ňu neručila ničím. Iba by som jej poskytla potvrdenia o mojich príjmoch. Už ste počuli o niečom takom?

Zlatka85

No ja mám zasa takúto skúsenosť: Kamarátka chcela odomňa, aby som jej išla za ručiteľku. Chcela si kúpiť nové auto. A to asi takýmto štýlom. Zavolala mi, že či by som jej nepomohla a neposkytla jej potvrdenia o mojich príjmoch. Akutát som bola v robote a nemala som čas rozoberať takúto vec, tak hovorím, prosím ťa nehnevaj sa, som v práci, teraz na to nemám čas. Ona na to, že dám Tvoj kontakt tej osobe, ktorá ten úver sprostredkúva. Nemala som čas, tak som hovor ukončila. Ale nepovedala som, že ok, môžeš dať môj kontakt tej osobe. Na druhý deň mi už volala žena, z nejakej spoločnosti, že sa chce so mnou stretnúť ohľadne toho úveru. Vytočilo ma to. Nikomu som nič nesľúbila a ona ešte si dovolila dať môj kontakt cudzej osobe. Tak som jej radšej v rozčúlenosti nevolala, ale napísala sms, v ktorej som jej vysvetlila, že žiaľ jej žiadne potvrdenia o mojich príjmoch jej poskytovať nebudem. Žiaľ, dnes je doba taká aká je a ja keď som si išla kupovať auto, tak som sa uskromnila a kúpila si cenovo dostupné. O dosť lacnejšie ako chce ona. No a samozrejme, zostala som najhoršia ja. Odvtedy spolu nekomunikujeme.