Moze aj muz uzivat antikoncepciu?

bucketi7

ahojte, čítal som že estrogény ženske´é hormony na muza majú že žacnu rást prsia omedzí sa rast ochlpenia,zjemnuje sa pokožka,rožširujú sa boky meni tvár a aj hlas je to pravda ze estrogény menia aj hlas u muza na jemnejsí(ženštejší) dik. :)

jankaaaaaaaa

ak by si ocakaval takyucinok ako pise adamkrt,tak by si musel uzivat naozaj vysoke davky zenskych hormonov, co hak az take davky neobsahuje aby to muza zmenilo. rozhadze to akuat hormony, pridruzisa bolest hlavy, problemy s cns a pod.

Transka

HAK nepomože...musíš brat ženské hormóny,Estrofem a podobné..+niečo na rast prsníkov--super prsiea+štíhla línia....funguje to,mam to na sebe vzskúšané..

AdamKrt

Nastuduj si, ake ma HAK negativa. Kedze je to regulacia hormonmi, moze Ti rozhadzat vplyv stitnej zlazy na telo. Zatazujes si pecen, oblicky. Neviem, ake je jej presne zlozenie, ale ak obsahuje trebars zensky hormon estrogen, tak ako muzovi by mohlo dojst k prejavom ako:
- potlacanie muzskych crt - hlas by zacal byt maksi, zenskejsi. Ochlpenie by mohlo ustupovat. To je este nic v porovnani s tym, ze ako muzovi by mohli zacat rast zo zenskych hormonov prsia.

Mne sa zda, ze tu neexistuje ZIADEN jano123, ale asi nejaka zena, ktora sa chce nechutne pomstit nejak za nieco svojmu partnerovi.........

Lebo normalny muz nema dovod uvazovat o brani zenskej HAK, kedze neni pre neho urcena.

lost

ververka

ja nechcem zmenit nic :D
len aby som sa nemusel holit :D
ide to do casu :D a aj tak to nema taky dobry efekt, ako v reklame..

nie osm pekny ako muz, tak co by som bol ak by som bol zena? :D

jankaaaaaaaaa

v letaku z hak je napisane ze niesu ziadne info o predavkovani.. takze tazko povedat ako to je. ale podla mna tie lieky co sa predpisuju pri zmene pohlavia maju urcite ine zlozenie ako hak. aspon myslim. kto vie.

ververka

hak ani nema odporucanu davku :)))
ale ak by si to uzival dlhodobo, je to otazke. ale hormony urcene na zmenu pohlavia su naozaj niekolko desatnasobne vyssie davky :)