cavte, co si myslite o tvrdeniu, ze baby, ktore uz maju partnera a teda sexualny zivot, nemaju vyrazky? zevraj ked zacnu sexualne zit, akne ustupi. co vy nato?
sex- žiadne akné?!
to je dobrá blbosť.... :D
jezis normalne som sa spytala, tak neviem co robite. mne gynekologicka povedala, ze ked zacnem sexualne zit, upravia sa hormony- nie vplyvom antikoncepcie, ale proste ze sa daju do rovnovahy prirodzenou cestou. a ze tym padom by sa mala aj plet upokojit, kedze vykyvy hormonov sposobuju akne.
asi to skor ako so sexom suvisi s tym ze zacinaju so sexom ked im konci puberta...ale to uz dnes tiez neplati asi ze:)
Milé Brávičko. Múj kluk mi to udělal do pusy, múžu otěhotnet? Milá Aničko. Jestli jsi pí.. tak ano.
hovadina... uz vidim ako mlade zabky zacnu sexovat nielen preto lebo sa chcu citit dospelejsie ale este aj kvoli vidine krajsej pleti... no slava
bože deti choďte sa radšej hrať na pieskovisko alebo sa učte a neriešte tu takéto blbosti...
pridávam sa nefunguje...
tak vacsiu pucovinu som uz dlho nepocula :D ale keby sme tam pridali jeden fakt, tak by to mohlo fungovat :) vo vysledku by to znelo asi tak ze:
Ked dievca zacne sexualne zit a zadovazi si hormonalnu antikoncepciu, jej akne ustupi...
nefunguje :D