Ahojte je tu niekto kto tu pracuje u policie potreboval by som sa nico opytat dakujem
policia
Nefňukaj.
Daj mi na seba e-mail.
nie ten co ma fotel to je taky chudak ktory využiva sprostych chalanov ako ja a potom na tom zaraba :(
hmm teoreticky máš pravdu všetko čo si napisal a predsa mam strach nahoda je blbec ak by som tam mohol poprosiť a ak máš nejake dobre kontaky v PZ či by si mi nemhol zisťiť tuto informaciu aký by bol postup pri odhaleni napr.buducimi kolegami mojho nadriadeneho
Jop, to je ten fotograf, čo si sadne na lavičku pred Apollonom? :-D
pochybujem ze sa to prevali... navyse by ti museli dokazat ze si to ty.. a uvedom si ze niesi prezident cize niesi nicim zaujimavy aby niekto potom patral....
inaq nefotil ta nahodov taky trypek co oslovuje chlapov na ulici??? mna zastavil uz trikrat :)
A navyše, nebudeš prvý ani posledný, kto by teoreticky mal niečo "malé", čo by nebola celkom poľahčujúca okolnosť
Výkon v PZ je v podstate chápaný ako prácu s morálnymi a zákonnými pravidlami. Napr, čo sa týka samotného policajta, tak má vykonávať prácu tak, aby mu verejnosť dôverovala, čo by som definovala ako následok etického kódexu, ktorý si to vyžaduje... Nikde v daných príručkách nie je napísané napr. o tom, že príslušník výkonu nemôže mať tetovanie. Ale - ak si dá tetovanie s nevhodným motívom (ako to urobil istý policajt, dal si tetovanie SS) tak sa vláčil po súdoch.
Toto je všetko je teoreticky. Prakticky nemusí nikto vedieť, a vsio.
vieš ide o to že teraz mam prácu aj dobre platenu v pondelok ideme brat uver na bývanie a ja si nemožem dovoliť stratiť prácu len tak kvoli fotkam
podla mna ak sa to prevali tak ta vyhodia zhocikade. nenapadne pod inou zamienkou. takze na to kasli a chod za policajta. nestresuj sa, bude ako bude.