oneskorenie

Príspevok v téme: oneskorenie
samantha9941

Pekný deň prajem.
Mohla by som sa opýtať ? ešte len pred vyše mesiacom som začala brať antikoncepciu, a stalo sa mi pár krát že som o hodinu alebo o dve hodiny neskôr užila tabletku a včera som ju užila o 8 hodín neskôr,
(v návode som čítala, že pokiaľ som sa oneskorila s užitím tabletky o menej ako 12 hodín, ochrana pred otehotnením nieje znížená)
ale radšej som sa chcela opýtať Vás, či to je pravda, alebo mám použiť ešte ochranu. Veľmi pekne ďakujem.

User_37597

ja som nepovedala ze si ma kupit tabletku po...ja som povedala ze je lepsi kondom ako platit v (pripade) za potrat alebo tabletku :)

mataBB

do 12 hodin je to ok..pretoze jedna tabletka ma ucinnost 36 hod, aby sa prekryvali ucinnosti 2 tabletiek, cize sa nemusi brat uplne presne na hodinu..

drz sa toho, co je v letaku, tabletka po je v tvojom pripade uplne zbytocna a akurat ti rozhadze hormony

User_37597

ja by som sa uistila...radsej vyhodit jedno dve eura za plus ochranu ako potom 25 eur za tabletku po alebo nebodaj 300 a vyssie eur za potrat.
ono na letaku sa pise vsetko ale dnes uz neni nic spolahlive.ide o to ze ked to skusali tie tabletky tak to skusali trebars na 100 zenach ale kazda zena je ina takze nikdy nevies ako to zaucinkuje a ci to zaucinkuje.
asi pred 2 tyzdnami sa tu objavila tem ze baba brala antikoncepciu pravidelne ani o sekundu neskor a bohuzial sa stala prave jednou s 1 percenta zien co otehotneju aj cez antikoncepciu.
takze spoliehaj sa len na seba,ani na niko ani na nic ine. :)