Jasnovidectvo - psychicka porucha?

Príspevok v téme: Jasnovidectvo - psychicka porucha?
alberstein

Dobry den. Mam kamaratku ktora vraj vidi buducnost ludi a vidi zivoty mrtvych. Prichadza jej to v spanku. Moze take nieco existovat alebo moze byt psychicky chora? Radil som jej aby vyhladala odbornika ale ona je pevne presvedcena o tom ze ma taky dar...Ja si myslim ze vazne nie je v poriadku. Chcel by som jej pomoct. Co si o tom myslite?

marek1251487

mudrc: nie neexistuje. nedokazuje sa ze nieco neexistuje. to samo o sebe je dokazom. dokazuje sa nieco, co existuje. cize ty musis dokazat, ze to existuje. no tak dokaz. ved ako hovoris, je to vsade. dokaz mne konkretne nejak, ze to existuje. ja som pripraveny uverit. nech mi niekto napise, aky som mal zivot, akej farby mam vlasy. kde sa nachadzaju slovenski zlocinci, ktorych hlada policia. ved spsobov mas nekonecne vela. a. a nic..

Lentak11

Tiež som stretol osobu ktorá mi tvrdila, že má dar od boha.Tiez vedela budúcnosť,čo sa stane a tak.Ale došiel som kzaveru,že existuje 7 darou ducha sveteho .Čo ona samozrejme nemala.Vela ľudí nadobudne veštecké schopnosti od diabla.Staci sa venovať vešteniu kariet alebo iným okultnym praktikám a človek nadobudne takéto schopnosti.Napriklad vestci vtelevizii ,kuknite na nich ako pracujú s rôznymi energiami a kúzlamii,priam sa hrajú na boha.Ako sa tvária že sú veriaci a že majú dar od boha.Vsetko toto sa osklivy pánovi.

mudrc

Keby, keby, keby, boli by sme dávno v nebi, Marek. Zdá sa, že vieš kecať o niečom, o čom nemáš ani šajnu. Je to presne naopak, ako si napísal.To, že Ty nevieš, tak zato my nemôžeme. Howgh!

marek1251487

keby take nieco existovalo, uz by sme o tom davno vedeli vyuzivali to a zmenilo by to vnimanie sveta a spolocnost. policajti po celom svete skusali sluzby takychto jasnovidcov a nepomohlo to. su nepouzitelni. toto je skor autosugescia a osobne problemy. ludia si vytvaraju iluzie. ze nieco videli/vidia. zatvaraju sa do nejakej imaginarnej bubliny. potom tu autosugesciu prenasaju na ich obete, ktore robia podvedome to, co jasnovidka povedala. a potom sa to akoze vyplni :) ludia.. ste dospeli. pre pana. kazdy mame svoj zivot vo vlastnych rukach. nespravajte sa ako male deti. ziadni duchovia, nebo/peklo a neviem ake sfery neexistuju. ste tu a teraz, pretoze sa k tomu naskytli podmienky. a ked umriete, bude to ta ista smrt ako huba v lese. zabijate cas v realnom zivote niecim, co neexistuje a nestihate zit.

Pag

Kontaktovat duchovny svet je nebezpecne, netreba sa o to ani pokusat. Vzdy to posobi na psychiku, vo vacsine pripadov negativne. Dajte si s tym pokoj. Kto sa o to pokusil, zvycajne mal potom velke trable. Mne nic nepardonovali. Amen.

Miroslav55

Mirka chapem ta, msm to iste, len to stastie, ze sa musim do tej veci vcitit, nedeje sa mi to same, musim chciet. Teraz naposledy operovali dedka jednej kamoske a tak som sa nad tym zamyslel a vedel som, ze operaciu prezije, ale ze za par mesiacov zomrie, prirodzene, nie na nasledky operacie. Aj som jej tak povedal, nie priamo, ze umrie, ale ze dedko ma uz dost rokov a ze by nemala brat tragicky, ak by nieco, jednoducho, ze moze prist jeho cas. Ked umrel, tak jej to docvaklo a spytala sa ma potom na babku a tak som sa vcitil a povedal jej, ze babka tu bude este dost dlho.

Mirka12345

Verte alebo neverte.. mala som tento” dar” pre mna prekliate dlhe roky.. v snoch som videla buducnost.. obycajne sny od tych prorockych sa dali lahko rozpoznat.. bolo to peklo.. lebo aj ked som vedela co mna alebo blizkych caka.. nikdy podotykam nid sa tomu nedalo zabranit.. roky som sa modlila k bohu aby to preslo,ze ja to uz nechcem a ona to an preslo.. a poviem vam.. som stastna.. takyto dar nechce nikto.. ked som mala 7 rokov stale som opakovala ze mama umrie ked budem mat 18 .. aj sa tak stalo.. je mi z toho celeho na nic lebo sa obvinujem,ze som mala nieco spravit.. tak takyto je ten “dar”

Lulu2011

a choroba to urcite nie je, chorobou to moze nazvat len clovek, ktorý este tieto schopnostiz nejakeho dovodu nema, lebo nie je na to otvoreny