Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by malo nejaké následky fajčiť 0,5g mariuhaný a pri tom brať antibiotika UNASYN 375mg, antibiotika by som mal začať brať teraz prvú, potom druhu zajtra ráno a zajtra poobede by som chcel mariuhanu, malo by to nejaké následky? Čakám skorú odpoveď, ďakujem :)
Marihuana + Antibiotika
ty ubohe decko zasoplavene najradsej by som ti dala 5 a 20 aj to malo, lutujem tvoju mater, ze take hovado porodila, neznasam drogy a hlavne sracoch a spustene nohavice zhuli sa ako ktrava a mysli si ze je kapo tudi kapi, si uboha troska nevyzreta si zapamataj, skoncis ako ucnovkar, debilek.
NEBER marišku zniči ti to mozog,vygumuje ta to na krátky čas.JA sa skor pýtam či može sposobit hlboku tažku psychozu? dakujem
tak nejak... :) nesrandujem. poznam takych.. proste kym sa vyvijas,na marihuanu zabudni.
decko jedno blbé. nie pre kombinovanie. preto ze to hulis a mas 14. spomaluje a zastavuje to vyvin mozgovych buniek. prelozim ti to - budes blby ako tago po zvysok zivota.
no v 14 by si nemal facit marisku vobec... ja ze aspon nad 18.. tak si to vyhod z hlavy. nevies ako zareaguje tvoje telo. to su chemicke zluceniny ktore musia byt spracovane tvojim telom... takze nevymyslaj
tak ty si dobry debil!!!!
mam 14r. :D ale tak spomalenie liečby mi veľmi nevadi, len tu ide o to či dajme tomu sa mi nezačne dočiť hlava a skolabujem, to myslim ako príklad alebo dajme tomu sa mi dačo staňe s nieakým organom, ale predca len mamu oklamem že ich berem a prvu užijem až zajtra večer po mariuhane :)
Neodporuca sa... moze spomalit strebavanie antibiotik,tym spomalit proces uzdravovania sa... inak.. :D kolko mas rokov?