Ahojte! chcela by som sa poradit, uz 2 roky aj nieco si farbim vlasy hennou , svoju povodnu farbu mam svetlo hnedu az plavu..na zaciatku to vyzeralo pekne do rysava , rysavo-hneda , potom som to zacala kydat dost casto co mi vtedy nevadilo ale po tych dvoch rokoch to uz mam dost tmave (tmavo-hnede)s hennecolor .. a chcela by som vratit aspon na tu rysavu .. zeby som si nato skusila dat blond hennu?? zatial som skusala medenu - medenu cervenu ale moc to neprekrylo, skor je to divne.. alebo mi ostava uz len chemia? :( ..prosim poradte Dakujem
zosvetlenie hennou
Milcaa, blond hena ti na to nepomoze, ta len regeneruje a dodava vlasom zlatisty nadych ako bolo napisane. Ale na dlouhevlasy cz je o vymyvani heny cela tema, skus si to preklikat a mozno nieco najdes, tusim ze tam spominaju biely jogurt, harmancek, citron.. Inak je lepsie dofarbovat len korienky a na zvysok vlasov dat henu len obcas pre ozivenie farby ak nechces aby prilis stmavli.
no alebo cakat pokym sa to vymyje???
Zosvetlenie Hennou nie je možné.Môžeš len dosiahnuť jemný odlesk napr.zlatej..ak použiješ zlatú blond.