Najlepší opalovací krém?

Príspevok v téme: Najlepší opalovací krém?
pika5

S ktorým opalovacím krémom(50+) máte najlepšie skusenosti? Používam len UV faktor 50+,kedže mám velmi bledu pokožku a hneď sa spálim, no potrebujem taký krém ktorý nezanechá žlté škvrny na oblečení. Viem že Eucerin zanecháva... a Garnier ambre solaire je dobrý,len sa mi ťažko zháňa,tak uvažujem nad Bioderma krémami alebo Vichy.

A ešte,aký je rozdiel medzi mliekom a krémom? Lebo mlieka sú OVELA lacnejšie ako krémy,a potrebujem niečo 100%ne spolahlivé. Ďakujem.

mataBB

tam ide skor o to, ze s 50 sa nemusis tak casto natierat..ale to zalezi aj s akou znackou, nie vsetky su dobre

samozrejme rozhodujuci je fototyp pokozky..napr ja sa velmi dobre opalujem, vobec sa nespalim a ked aj nahodou, tak za 1 den som hneda...

simka111

Ja si tiež myslim že s 50 faktorom sa neda velmi opalit.. mala som minuly rok Nivea opalovaci s 50 a skoro vobec ma neopalilo..a ked som mala nižší tak ano.. možno to bola len nahoda.. neviem

smajliQa

ty koxoooo....

prepac ze prispievam, kedze nemam ziadnu radu,, ale ze 50ka no ty koky.. ja ked som pri mori tak sa nenatieram...

minuly rok som mala bezfaktorovy olej zo sebou...

fuuu..... musis byt fakt uplne biela..