Najlepší opalovací krém?

Príspevok v téme: Najlepší opalovací krém?
pika5

S ktorým opalovacím krémom(50+) máte najlepšie skusenosti? Používam len UV faktor 50+,kedže mám velmi bledu pokožku a hneď sa spálim, no potrebujem taký krém ktorý nezanechá žlté škvrny na oblečení. Viem že Eucerin zanecháva... a Garnier ambre solaire je dobrý,len sa mi ťažko zháňa,tak uvažujem nad Bioderma krémami alebo Vichy.

A ešte,aký je rozdiel medzi mliekom a krémom? Lebo mlieka sú OVELA lacnejšie ako krémy,a potrebujem niečo 100%ne spolahlivé. Ďakujem.

LETICIA

ten garnier mam aj ja, ale 30tku, teraz pouzivam nubian 6 zatial a pekne ma uz opalilo + betakaroten a dobry je aj astrid s betakarotenom, minule davali test opalovacich na prvom mieste bola nivea a na druhom astrid, nekupuj drahe hovadinky z lekarne.

simka111

No.. pre mna treba asi tri druhy opalovacieho kremu.. na cele telo nejaky na suchu pokožku, na ramena a hrudnik nejaky na citlivu a na pleť nejaky na problematicku a mastnu plet :D

pika5

smajliQa ďakujem za duchaplné príspevky...

a neviem čo je na tom take "fuuu" že má niekto bledú pokožku,nie som albín. Ale ako vidím,na nete darmo žiadať o radu :)

divix

tiež som velmi bledý a mám aj citlivú pokožku. odporúčam ti brať betakarotén a používať krém daylong. je síce dosť drahý ale aj skvelo vodevzdorný, taktiež ho nezotrie ani pot. určite sa oplatí vyskúšať. okrem toho je na pleť dobrý aj kremík :)

smajliQa

akoze ty uz o com tocis... ja absolutne nehovorim o PPP ALE O OPALOVACOM KREME.. DOBRE.. DO TEJTO TEMY UZ NEPRISPEJEM.. LEBO NEMAM ZAUJEM BAVIT SA S CLOVEKOM CO MI ZA TO NESTOJI...
bye bye...

smajliQa

ty si uplne psycho????? mam ti to skopirovat ten moj prvy prispevok???? NIKOHO NENABADAM ABY SA NENATIERAL... som napisala ze ja sa nenatieram... ty co si SLEPA,??

ňa jasne, vytahuj moje PPP sak ked nemas co ine povedat :D:D:D: radsej s PPP a pekna, ako bez PPP a tlsta....
sak ale asi ma niekto komplexy :D

smajliQa

preco sem tahas moj zdravotny problem??? tato tema ma iny nazov.. tak by som ta poprosila aby si reagovala na to, na co mas.. .opalovanie je uplne o inom ako o diete, tak sa vyjadruj k tomu, k comu mas...

to ze sa nenatieram je len a len moj problem,, a je nas takych tisice co sa nenatieraju.. ja osobne poznam vela takych ludi... tak nechapem co na mna utocis jak keby som vam zedla veceru

smajliQa

ja nebudem menit nieco len kvoli tomu, ze sa zvacsuje ozonova diera... nenatieram sa cely zivot, a nezacnem s tym len preto, lebo sa to ma...

nevyjadrujem sa dalej.. proste... je mi to jedno.. slnko ta chyti hocikde.. to sa rano natres a az potom vides von,? kazdy den,? ci ako...

lucy54

smajlinqa, ozonova vrstva ktora nas chrani pred nebezpecnymi lucmi , sa koli roznemu znecisteniu prostredia natolko znizila , ze 15 faktor je minimum ktore by mal pouzivat aj clovek s cokoladovou pletou. no a k pike, tiez si myslim ze 50 faktor je dost silny moja kamaratka tiez ma bledu pokozku sice nie je svetly typ ale tmavy to len chce mat taku smotanovu farbu po pouzity 50 ju nechyti ani ked je cely den pri jazere,radila by som ti tak 30tku a tiez zacni brat betakaroten aspon take 2 tyzdne a na slnku sa nezdrzuj vela a ked by si sa chcela opalovat tak nie pasivne , teda lezanim ,radsej popritom hraj sportove hry alebo rob nieco ine ale hyb sa a nebud na slnko v dlhych intervaloch, tolko moja rada so znackou kremu ti poradit neviem pretoze az tak velmi sa tym nezaoberam ale urcite nejaky poriadnejsi z lekarne a tak.. :)