caute ...som zenaty len s manzelkou si uz nerozumiieme v sexe....chcem skusat nieco ine a thak ale ona stale tu nasu klasiku..tak uz mi len ostava si najst milenku....nasla by sa nejaka najlepsie z po???hmmm alebo nejake rady?
milenka?
s takym pristupom ako mas ty ani sa necudujem ze ti nechce vyhoviet
to je len krajne riesenie....no keby nebola ona spokojna so mnou tak asi by som robil vsetko preto aby bola...a milenca by si asi ani nenasla s takym pristupom k sexu...
ale jankaaaaaaaaa on je isto velmi tolerantny,urcite by mu to nevadilo:)
co keby ona nebola spokoja s tebou a nasla by si milenca? tiez by to bolo v pohode nie?
tak jej povedz,ze podla teba to v poriadku neni a rieste to....milenka veru riesenie neni...ale ved jasne uplne chapem manzelka doma navari,uprace postara sa a ty si budes niekde uzivat s milenkou aky komfort odrazu
No a najlepšie riešenie je nájsť si milenku. A je to vyriešené, že?
chrapuna si nechaj pre seba....tak mozes pisat kazdemu lebo tie prispevky su same zdravie....
no skusal som to prebertat, ale ona je spokojna takze je to podla nej v poriadku
Chod si hladat pipku na ine forum, toto je o zdravi a to tvoje psychicke uz nezachranime, chrapun tak chrapun co uz... Aj z manzelky mozes mat vasnivu milenku, ale to by chcelo trochu namahy...
A co prebrat to s manzelkou ?