milenka?

ta3

ak si chces rozbit manzelstvo, potom milenka je na to spravny sposob

zeny su spravidla citovejsie nez muzi, potrebuju zo strany partnera ovela viac nez vecerny zaujem o sex, potrebuju predovsetkym citit, ze su milovane a az potom chcene, potrebuju drobne neznosti aj v priebehu dna nielen tesne pred milovanim, nehovorim, ze presne toto je u Vas problem, ale problem tam nejaky bude a na Tvojom mieste by som ho skusala najst a riesit, radsej ako hladat potesenie v cudzej posteli, mohol by si zistit, ze po case by to tiez nebolo ono ani s milenkou, ibaze medzicasom by si manzelstvo odrovnal a nakoniec by si nemal ani manzelku, ani milenku, podla mna problem moze byt aj v tom, ze manzelku nemilujes naozaj a preto nemas viac trpezlivosti prekonavat Vase problemy v sexualnej oblasti, ak mas manzelku naozaj rad a na manzelstve Ti zalezi, potom na milenku zabudni, na docasny nedostatok sexu, respektivne na to, ze ho potrebujes castejsie, ako Ti ho poskytuje manzelka sa nezomiera a spravne, ze skusas najst nieco nove, co by ozivilo a prinavratilo manzelkino libido, ale sa jej na to nepytaj, mozno ma v tom urcite zabrany, jednoducho opatrne postupne vnasaj do predohry nove, zmyselnejsie praktiky, ano, komunikacia pri rieseni vsetkych (nielen sexualnych)problemov v manzelstve je nevyhnutna, ale tiez casto je rozdiel medzi komunikaciou a komunikaciou, citlive problemy vyzaduju citlivu komunikaciu, najma ak je manzelka citlivejsej povahy, ste este mladi manzelia, milenka prichadza do uvahy iba vtedy, ak vsetko ostatne zlyhalo, no mne sa nezda, ze si uz vsetko vyskusal, nehovorim, ze jej lasku nepreukazujes, ale ak si laskavy, bud este laskavejsi, pozornejsi, travievaj s nou viac casu, viac jej v domacnosti pomahaj, to by malo zabrat, tolko moje uvahy o moznych pricinach a rieseniach vasho, resp lepsie povedane tvojho problemu, lebo manzelke Vasa klasika mozno postacuje

alussska

No Adam, tak tentokrát sa s Tebou nedá nesúhlasiť. Veľmi trefne si to napísal !
cmukino, ak je u Vás problém len v kvantite a nie v kvalite, potom je to vecou dohody, kde je potrebné, aby čosi ustúpil aj jeden aj druhý a prispôsobil sa. Je to záležitosť len Vás dvoch a nepleť do toho milenku, alebo inú ženu.

AdamKrt

cmukino:

a patral si PRECO manzelka nema chut na sex...?

Presne ako tu bolo povedane, ak uziva HAK, moze to mat z toho. Lepsie je pouzit iny druh anikoncepcie - napr. gumku, ci Pharmatex.

Ak by neuzivala HAK a nic by nemala z toho, nezamyslel si sa nad tym, ze preco ? Napr. to moze byt preto, ze ten sex za nic nestoji a sice s inou zenou by si nemal problem, ale s nou je to ine. Tak sa k tomu postav ako chlap a najdi sposob, ako jej urobit dobre tak, ze to bude chciet kazdy den...

Jedna vec je odbavit sa, ako primitivne zviera, druha vec je, urobit pritom nieco aj pre partnerku, aby jej bolo dobre. Ak sa jej to bude pacit, Ty nebudes mat nikdy problem so sexom.

Postav sa k tomu ako spravny chlap a nie krysa, co pri prvom probleme opusta lod.

nnn

používa antikoncepciu?? ak ju používa tak to libido má z nej! a čo tak prebrať to snou? že zlatko ja by som chcel troška viac..... splníš mi jedno prianie daj sa do pradielka pekného a nechaj nech si ťa pekne pomilujem.... túžim po tom! a povedz jej pravud že ked stále len klasika tak tužíš po niečom inom chceš niečo rýchle a nechcedš jej zahnúť niekedy.. ak tvoje túžby prekvitnú ... povedz jej čo ťa trápi že by si chcel experimentovať.. že troška pozmeniť kup nejaké erotické pomôcky nepýtaj sa jej to jednoducho to kup.. :) a povez jej to a uvidíš že sa ti prispôsobí ako keby si jej mal niekde zahnúť

saša-nuška

hra to, sexualne ju neuspokojujes ,tak hlada a kamufluje jej nevadi ,ze mas 25 ona potrebuje nieco viac a co sa tyka partii ,no ano nevie sa uvolnit lebo si tam
inac, bola taka vzdy?
uplne staci ,ked zacnete spolocne komunikovat ok :)

cmikino

no ked mladsieho nez ja tak to by som bol v soku....nemam ani 25 a manzelka je o -2roky starsia....ju sex absolutne nezaujima,,,ani ke dmse niekde na pive von a sa o niecom takom vtipkuje v partii tak sa ani nepousmeje

saša-nuška

zena ktora nema zaujem o manzela urcite urcite ma nahradu na 100% a predpokladam ze je mlady a sexualne dostatocne vybaveny preto nestraca cas s cmukinkom
takze kludne si najdi milenku jej je to jedno a mozno prave o to jej ide

Sue..

co vies,mozno pri inom by to libido zazracne mala...ja byt na tvojom mieste tak sa zamyslim aj nad sebou ci neni problem tak trocha aj v tebe preco ma taky postoj k sexu aky ma...vsetko ma svoju pricinu a ty ako manzel by si namiesto toho aby si si zhanal daku na pretiahnutie mal riesit problem ktory evidentne mate...ale rob ako myslis,kazdopadne tvoje "riesenie"je maximalne nefer voci manzelke