Mám problém s nechtami - lámu sa, štiepia, a pomaly mi rastú. Na pohľad nevyzerajú pekne. Dokonca mám na nich biele škvrny. Poradil by mi niekto, ako to zmeniť? Ale len na prírodnej báze. Ďakujem.
Krásne nechty
ak to je az take zle ako opisujes, tak asi to riesit s odbornikom - mozno chyba niektory vitamin... nemusis minat na vseliake pripravky, ci ine produkty, ale len na tu spravnu vec, co ti pomoze ... :)
Ja som si kupila taky lak na poškodene a štiepajuce sa nechty.. v DM drogerii za 5 eur..neje to sice nič prirodne ale ked si ho nanesiem mam pekne leskle nechty akoby boli uplne zdrave :D a tiež pomáha aj olejovy kupeľ .:D
hej vyborne a stoji 30ks 99 ecok :D
strasne drahe za ovocny gel nie?
Ahoj. Nechty stracaju svoju pevnost lebo im chyba vyziva. jedou z pricin je aj prekyslenie kedy si telo berie mineraly s organov a aj z nechtov. toto sposobuje oslabenie a ciarkovanie. Na posilnenie by som ale odporucil 4 zlozkovy prirodny produkt FLX. obsahuje glukosamin, chondroitin, celadrin a MSM. Zaroven ti aj premaze klby a zlepsi vlasy. vyraba ho Agel, tak si mozes pozret info na nete. zeny su s nim velmi spokojne. je to gelova forma a nie tabletka cize ziviny su zachovane a niesu zahrievane a do tela sa dostane vela viac nez tabletkou