Je mozne ze som tehotna ale test sa ukazuje negativny?

Príspevok v téme: Je mozne ze som tehotna ale test sa ukazuje negativny?
Laurora19

Ahojte.Je mozne ze som tehotna,meska mi 5 dni a bolia ma prsia dost. Vcera som si spravila test a vysiel negativny( spravila som si ho poobede,na teste pisali ze rano je najlepsie) Je dost mozne ze som tehotna, ale teraz by som mohla byt este len 2 a pol tyzdna.Je mozne ze sa test mylil?Stalo sa Vam niekdey ze ste boli tehotne a test vysiel negativny?Dakujem

baruna

mozem byt tehotna ked sa citim zvlastne ajked nemam vsetky priznaky no len niektore znich nafuknute brusko niekedy unava dvihanie zaludka bolest kriznej casti chrbtice a a citim sa ako keby som mala dostat menstruaciu no ale napriektomu meskam cca 9 dni spravila somsi test no ale visiel mi negativne sama tomu nechapem .

iwakupkova

Zdravim mam taky problem. Dostala som menzes zacala som ale strasne zvraciat boli ma zaludok mam uy sice po menzese ale stale mam pocit akoby som mala nafuknute brucho mam ho citlive na dotyk ale test mi vysiel negativny takze neviem ci som alebo nie no ja mam silnz pocit ye som no budem rada ak mi poradite pretoze mam len jeden vajecnik a bola bz som rada keby sa nam to uz s priatelom podarilo. Za odpovede dakujem .

blondula

mne ukazal test hned ze som tehotna a menzes som nedostala uz dalsi mesiac.prve tehotenske priznaky som mala uz v case,alo som mala dostat menstruaciu... kolko ti meska ?

bambulka 45

mozem byt tehotna aj ked mam menstruaciu totiz pocula som ze divcata mozu mat menstruaciu aj do 4 mesiaca tehotenstva ja som si spravila test a bol negativny ale ja mam tkeho tusaka ze klamal lebo ma bolia prsia a mam cudne chute na kysle uhorky, sladkosti a tak poradite mi ci je mozne ze som alebo nie

Laurora19

Test co som kupila tak je vraj najlepsi no neviem, mne nikdy nemeska ani den.Dnes je uz 5 den a nic ani naznak.rsia ma bolia a tri dni dozadu hlava strasne a nohy.Mam si test spravit o tyzden zas?

mataBB

ano mozne to je...test zachytava hormon HCG, ktory sa tvori v tehotnenstve, len od urcitej hladiny (vid citlivost napisana na obale)..v prvych tyzdnoch maju niektore tehotne zeny menej tohto hormonu a test ho este nezachyti..

Sue..

jasne,ze sa moze mylit...znamej vysiel test pozitivny az po 14-dnoch meskania,pred nim si robila 2 testy ktore vysli negativne....takze ano,mozes byt tehotna