Je to veľmi zle?

Príspevok v téme: Je to veľmi zle?
kika89

Je veľmi zle, ak:
1. za jeden den zjem jednu napolitanku a asi polovicu cokolady milka(pretoze som do nej blazon)?
2. Ked som chora, som iba pri TV a pri PC?
3. som zavisla na serialy Panelak?
4. cez tyzden sa nehybem vobec, IBA v utorok a stvrtok po 3 hodiny ( a nabehn e to zrazu, tak sa bojim ze to moze mat fatalne nasledky).
5. ked som chora, tak si ddam pol h odinovu rozcvicku, a potom hodinu v kuse skacem na svihadle, alebo tancujem zumbu?

Tak co si myslite som velmi divna, alebo je to ok :D :D :D :D :D

danielaaa

podla mna nie si divna, ale trapna, ludia maju horsie problemy, ale to pochopis ked budes mat viac ako 16 rokov

H2O

tu čokoladu si zjedla pred pisanim tohto prispevku, však? :) moj nazor - 2, 3, 4 ok, za 1 a 5 ti tvoje telo veľmi vďačne nebude, hlavne 5ku vobec neodporučam, aj keď nvm či to nie je preklep, lebo sa vylučuje s dvojkou

ani ja

Ach jaj naco zakladate taketo temy naozaj sa az tak nudis ked to chces vediet tak sa spytaj niekoho kto ta pozna co mi vieme ze ci si ty divna ale pockaj kuknem sa do krystalovej gule a hnet ti poviem.Toto je forum ZDRAVIE SK a to co sa ty pytas ako suvisi so zdravim mi povec iba ak si naozaj na hlavu dievca.Vonku je krasne tak nesed pri PC a choj sa vyvetrat a zober si aj tu napolitanku ok?