ako spoznam ze aky je

Threesha66

Nie kazda zena je taka a naopak nie kazdy muz je taky ze zduchne, ja mam priatela ktory bude mat 19 a co sa tyka rodiny tak uz teraz vie co chce a co od zivota caka, ja s nim suhlasim a do nicoho som ho nenutila ani on mna. Je pravda ze v dnesnom svete su muzi len na rychlovku a taktiez zeny striedaju a potom v 30dke sa stazuju ze su same a ani deti nemaju. Ja si ale nemyslim ze hned ako sa das s niekym do reci tak mas badat za jeho nazorom co sa tyka deti a buducnosti. Daj sa s nim dokopy a aj sama spoznas casom o co mu ide a ako sa bude spravat lebo nie kazdy chlap je rovnaky. A taktiez mozno zozaciatku sa bude zdat ze sa boji dlhodobeho vztahu ale pokial mu das prilezitost skusit to a das mu najavo ze sa nema coho bat tak sa uvolni a bude vsetko fajn :)

Ženy-ženy

Každý muž je dneska vzdelaný a vie , že ak prídu deti je podskokom pre celú rodinu.
Vidia to na rodičoch.
Mama generál a otec je odpísaný na zvyšok života na almužnu od svojej ženy.
A potom sa všetci čudujú že keď príde reč na deti chlapi sa radšej zdekuju kade ľahšie.
Svet žien sa pokazil a muži nevidia v ženách ich ženskú hodnotu, preto si nemajú u nich čo vážiť a je to proste tak!
Skúste sa Vy ženy nad sebou zamyslieť,- Kto vlastne dneska ste??, ste ešte ŽENY ?

AdamKrt

Zacni hovorit o detoch, ze si hladas staleho partnera, na deti sa tesis... A ak utecie, tak asi dlhodoby vztah nechce :)

Samozrejmostou je opytat sa najskor o aky vztah ma zaujem a nie s krizkom po funuse.