zdravím. HAK užívam len cca 2 týždne, no vyskytol sa u mňa jeden problém. cítim sa akási ťažšia, nemotornejšia, dokonca vážim o 2-3 kilá viac ako som vážievala. nie som nejaká tučibomba, ale napriek tomu sa cítim vo svojom tele ako medveď. je možné, že aj za tak krátky čas užívania by sa prejavili takéto účinky?? upraví sa to časom či budem len márne čakať a bude to horšie a horšie?? bude problém ak by som ju po 3 mesiacoch jednoducho vysadila? (prípadne ak by bolo zle aj skôr?)nechcem totiž behať stále k Dr. a robiť zo seba pokusného králika, aby mi nejaký druh sadol. čo si o tom celom myslíte?
HAK - vysadenie?
vyskúšala som viacera HAK a niektoré účinky sa prejavili hneď - po belare som prvý mesiac nabrala 2 kg vody, ale vždy mi doktorka radila, aby som dobrala balenie - 3 mesiace a až potom sa rozhodla, či ju ďalej užívať. HAK je nenormálny zásah do organizmu ženy, musí si zvyknúť a časom niektoré nepríjemné účinky zmiznú (napr. špinenie v druhom mesiaci prestane).
ja som za desat rokov vyskusala viac druhov HAK,a mala som asi vsetky naziaduce ucinky.pribrala vzdy okolo 5kil,bola nervozna,prsia boleli,krvacala som mimo menzesu,vyrazky na tvari atd.takze mi doktor poradil ze to jednoducho brat nemozem.ale su aj ine druhy antikoncepcie.a nemusis sa napchavat hormonmi.napr.Pharmatex.ale urcite skus inu HAK vyskusat.poznam baby co ju beru roky a nemaju problem,niektore aj schudli a prsia sa zvacsili.ako komu
keby si si precitala letak, dozvedela by si sa, ze hak zadrziava vodu v tele - tie kila co si pribrala je voda. a ano za dva tyzdne sa to prejavi. skus zmenit hak na taku co vodu nezadrziava,. ale urcite dober aspon jeden blister