Ahojte mamičky, mám 6 rocnu dcerku,dnes sme boli na urologii lebo ju boli brusko,a tam zistili že je všetko v poriadku,moč mala tak isto dobry,ked sme sa vratili z nemocnice,nevyšetrovali ju iba ultrazvuk bol robeny, som zistila, že ma zlty vytok na nohavickach prezliekla som jej nohavicky,a asi po dvoch hodinkach zase,lebo zase boli spinave,ale už ne tak ako rano, a večer som jej urobila sedaci harmancekovy kupel, ten vytok mala z dola,ne z moču, poradte mi,co mam robit,už mi je trapne chodit kazdy den do nemocnice,ma s tym niekto skusenosť? budem rada za každu odpoveď
Vytok u dievčatka
Na urinarne nakazy , dokonca aj crevne pomaha brat Berberine, dospela davka 2 x 1 gram, na deti to prepocitaj podla pomeru vah. Niekedy pomoze aj vymyt nakaZu branim L-manozy(specialny cukor) dospela davka 2 gramy kazde 3 hodiny.
Na streptokoky zase pomaha pit roztok citricidalu.
V kazdom pripade na celkove zvysenie imunity treba brat zmes mikrovlaknin a kvalitne probiotika, lebo dobre osadene creva probiotikami vyrobia okrem ineho az 70% vsetkych protilatok v tele
Ahojte, moja dcerka mavala vytok, teraz je uz z nej slecna ma 13 ale ten vytok u nej pretrvaval ked mala 6. Najprv som sa zľakla co to moze byt .Bola este nastastie len v skolke a tak som ju nechala doma na pozorovanie. Gatky sme menili velmi casto vytok mala velmi silny . Zasla som sa popytat môjho gynekológa co to moze byt... on mi povedal ze to normalne naozaj nieje . Odporucil mi ist na vysetrenie. Vyhladala som najblizsieho gynekológa v okoli , obiednala som ju a isli sme.Mala sa boji vsetkeho a tak som jej slubila odmenu . Gynekolog ju vysetroval od spodu len kratko . No potom prisla ta menej prijemna vec... STERY. Jemne jej roztiahol nozicky a povedal jej ze to trosicku zaciti. Podotkol na zaciatku ze jej vytok je dost silny a ze vyter musi urobit normalne . A zacalo sa to... palicku s vatickou jej strcil do otvoru posvy a votrel jej ju dost hlboko. Mala velmi plakala a nozicky som jej musela drzat este aj ja lebo si ich neustale spajala. Plac po desiatich minutach ustal a ja som jej kupila babiku. Toto bola moja skusenost a vytok zanedbavat netreba
daj ju este 10 x zaockovat a urcite bude zdravsia, nanicmama
ahoj,tak keď som bola s malou u gynekológa,tak ju najprv pozrel len z vonka voľným okom a potom jej urobil výter,trocha jej paličkou išiel aj do vnútra,ale len tak z kraja,malá trocha zaplakala,ale hneď bolo dobre..určite choď s dcérkou
k doktorovi..čím skôr tým lepšie..držím palce,aby bola čo najskôr v poriadku!!!
ahojte babenky,čitam našu diskusiu,takže:bola som za pediatričkou,mam odniest zase sterilny moč,ak sa vyluči zapal,ešte nesu vysledky až pondelok, tak nas pošle na detsku gynekologiu,ale ta je až v krajskom,meste mne to nevadi,ved auto mam,alebo mam ist za mojim gynekologom,a ten je naozaj najlepši v kraji,aby on jej zrobil stery,ibaže neviem či to aj do vnutra jej da tu tycinku s vatičkou, bojim sa velmi,lebo moja je bojko a urobi riadny cirkus.... umyla som ju v harmančeku, a cely den bola sucha, na druhy den som vynechala harmancek, a dnes sme trikrat menili gatky, počkam do pondelka a idem k mojmu lekarovi na poradu,potom sa ozvem ako sme dopadli,mamičky ako prebieha vyšetrenie u takych malych slečien? ma niekto už niečo take absolvovane?
to vyzera na infekciu z konecnika. nato volnopredajne lieky niesu. a ak u vas nieje detska gyn. tak mozno by ju vysetrila aj normalna pre dospelych.
myslim si,ze to ci lekar prevracia ocami a pod. je ta najposlednejsia vec ktoru by mala cloveka trapit ked ma jeho dieta zdravotny problem...
erika ty si v prvom rade zisti ci je u vas detska gynekologia ak ano chod s malou tam ak nie treba ist k pediatricke...vytok u tak maleho dievcatka by som urcite neriesila len canestenom lebo ak zanedbate nejaky zapal tak to vazne neni sranda...
no zial bohu aj taky su lekari co prevracaju oci az vam to je naozaj trapne a hlavne v mensich mestach.Chodila som s malym asi Tak ze dva dni skolke a zase chory kaslal vzdy ked som prisla tak uz oci prevraciala ze ved mu nic nieje nema chytene priedusky nic ani zapalene hrdlo vraj nic tak Ok.zase zacal po troch dnoh neskutocne kaslat az sa vzdy pozvracal 3 mesiace som tam chodila na klavir a ze mu nic nieje.zobrala som kartu dobre som jej vypip...a tu v BA mu hnet urobili vyter a zistili ze ma streptokoka tak teraz berieme uz 3 mesiace ANT.a ideme este na alergologicke testy.takze nou coment na niekt.lekarov a tiez mi tam uz bolo trapne chodit ale koli malemu som tam chodila aj tak
este som take nieco nepocula, ze by bolo TRAPNE!!! chodit k lekarovi. no coment....
ahoj,aj my sme doma tento problém mali vlani v auguste.Moja 3,5ročná dcérka mala výtok,tak sme išli k detskej dr.a tá nás poslala na detskú gynekológiu,tam jej urobili výter a zistili sa nejaké baktérie,tak musela brať antibiotiká..a z vonka sme používali krém clotrimazolum,ale ona mala aj svrbenie..ak jej to neprejde určite choď za dr.lebo ak by tam bol zápal,tak to treba liečiť..