laser na HPV

Príspevok v téme: laser na HPV
mina24

som HPV pozitivna - z 5 stupnov cytologie mam vraj 2 az 3, doktorka mi dnes odporucila liecbu laserom 5-7 sedeni za 50 e. Nehradi to poistovna. V podstate som nikde nepocula ani necitala ci je tato liecba len reklamny tah farmaceutov aby si zarobili pripadne ma aj pozitivne vysledky.. Pretoze mi to naozaj tak pripadalo ze chce na mne trhnut, nedavno mi povedala ze mam sice HPV ale ze vysledky su dobre, budem len sledovana kazdy polrok.

Ma z vas niekto skusenosti s touto licbou?

mina24

dakujem vam za nazory... myslim ze to je len nejaky tah DR na zarobenie bo povedala ze popri tom mi moze laserom aj osetrit plet .. a ze to robi po ordinacnych hodinach popoludni... takze zrejme len chce zarobit.

Laurina22

Ja mam pravidelne 2-3 a moj lekar mi nic take ani nespomenul a viem,ze ak by to bolo vazne,tak s tym nieco robi.

RNG

HPV je virus, je v celom tele, tj adresovat ho len v jednom mieste na tele je malo ucinne. Treba si zvysovat viralnu imunitu, co radim dnes v case tichych a lekarmi zanedbavanych viralnych epidemii(cest vynimkam)
A kto ma uz znacne poskodenie v tele, treba mu brat aj nieco, co znizuje pravdepodobnost zvrhnutia sa poskodenych buniek na bujnejuce=rakovinne. Najucinnejsie je v pripade krcka maternice a inych hormonalne zavislych rakovin, vcitane rakoviny prs a prostaty a ich predchadzaniu pouzivat I3C(600 MG) a DIM(200 MG) v delenych davkach

RNG

HPV je virus, je v celom tele, tj adresovat ho len v jednom mieste na tele je malo ucinne. Treba si zvysovat viralnu imunitu, co radim dnes v case tichych a lekarmi zanedbavanych viralnych epidemii(cest vynimkam)
A kto ma uz znacne poskodenie v tele, treba mu brat aj nieco, co znizuje pravdepodobnost zvrhnutia sa poskodenych buniek na bujnejuce=rakovinne. Najucinnejsie je v pripade krcka maternice a inych hormonalne zavislych rakovin, vcitane rakoviny prs a prostaty a ich predchadzaniu pouzivat I3C(600 MG) a DIM(200 MG) v delenych davkach

mina24

nie mata, ziadne bradavice ani nic podobne nemam.. povedala mi ze tym laserom vlastne zvysi tu imunitu krcka... v podstate ze z krcka tie virusy zmiznu.. a pravdepodobne sa tam uz potom neobjavia.

mina24

ved prave ze som este nepocula o takej liecbe, vysvetlila mi to tak ze tym laserom mi akoze zabije na krcku tie virusy. tak neviem ci je to mozne alebo nie je

mataBB

no podla mna laser len odstrani genitalne bradavice, ak mas

ale hpv ti z tela nezmizne...to je virus, ktory je v tele a takymito vonkajsimi vplyvmi akurat potlacis jeho prejavy, ale neznicis ho