cautee baby. doteraz som sa holila "tam dole" vzdy ziletkou, uz asi zo 3 roky ale chcela by som vyskusat nieco ine, nebolestivne, napadol ma depilacny krem. co si o tom myslite a ake mate skusenosti? ziletka by bola fajn, ale strasne rychlo chlpy dorastaju a tvrde, a tie vyrazky! strasne to svrbi a casto sa aj porezem...
dik za rady :)
depilacny krem tam dole?
Určite nie depilačný krém!!!! Neuveriteľne som sa tam ... vyhádzala. Ja používám depilačné pásiky -trocha bolesti , ale účinok je perfektný. Používam tie so slimačím extraktom. Sú hydratačné a v každej krabičke sú obrúsky, ktoré sú napustené látkou ,ktorá upokojí pokožku po depilácii.
Skúste sa holiť častejšie, ak sa neviete žiletky vzdať. Napríklad každý druhý deň - bude to menej bolieť atď.
Depilácia: skúste namiesto krému použiť gél a naopak.
Domáca epilácia...jej jedinou nevýhodu predstavuje bolesť pri vytrhávaní chĺpkov, ktorú však možno čiastočne redukovať dodržiavaním určitých zásad (teplý kúpeľ pred epiláciou, dôkladné vysušenie, napínanie kože pri samotnej epilácii) a používaním technologicky vyspelých epilátorov.
prípravkykozmetika s výťažkom z aloe vera. Môžete si ju pestovať aj doma a v prípade potreby si odlomeným kúskom natrieť danú časť tela. Prečisťujúce a dezinfekčné vlastnosti má zase čajovník. Nie každému vyhovuje jeho lekárenská vôňa, mieša sa preto často s inými bylinkami. A potom sú tu rôzne domáce odvary – napríklad výluh z čierneho čaju či iných rastliniek - levandule, medovky, harmančeka a mnohých iných. Pre šikovnejšie ruky nie je problém urobiť si z nich domáci liečivý krém alebo olej. K dispozícii potom budepri rôznych príležitostiach precelú rodinu.
treba vyskúšať...niekto má viac citlivú kožu niekto menej..preto aj tie depilačné krémy nemusia páliť alebo štípať všetkých..kamáratka používa ten depilačný krém z DM drogérie a chváli si ho už dlho...niektoré baby si po holení dávajú na to detský púder a vtedy by sa nemali robiť ani vyrážky a nemala by byť tá koža taká podráždená :-) musíš skúšať kým nenájdeš spôsob čo ti vyhovuje
mne sa nikdy nic nezapaluje ani nemam vyrazky. a pouzivam penu na holenie a aj obycajne lacne jednorazove ziletky. ale pouzijem ich iba raz! a ked sa idem hholit tak vzdy pouzijem nove.. a holim sa bud po teplej dlhej sprche alebo po teplom kupeli. niekedy sa mi trocha spravia cervene bodky z tej chlorovanej necistej vody na kupalisku, ale ked si to potriem muzskou vodou po holeni tak je to ok
ja uz iba teplym voskom. vydrzi to dlho a hlavne ma nic nepicha ked to rastie-lebo pri holeni ma pichalo mala som uz o 2 dni chlpy, niektore zarastali alebo sa mi stalo ze som a aj vyhadzala. a ten teply vosk je na nete lacny a dobry
Kup si poriadnu ziletku, Venus napr. ziadne peny akurat z nich dostanes mykozu, hol sa iba lactacydom a jednorazovky sa preto volaju jednorazovky ze su na jedno pouzitie, teda sa hned otupia. Ako dievcata holite sa s takymito ziletkami a potom sa cudujete ze mate vyrazky a neviem co este, kupte si normalnu ziletku a budete bez problemov ja mam atopicku a citlivu pokozku holim sa len takto a som bez vyrazok skrabanca a uplne hladucka takze tolko z mojej strany a sa cudujete este ked mate ziletky za 50 centov 10ks.
depilacny krem by som si uz nikdy nedala..mozno mam len citlivu pokozku ale uz nikdy viac!...a zvlast nie tam dole!:D
hm tak mne to Veet pomaha pali to len chvilku ked si to dam hned po holeni ale inak pohoda no plati to len na nohy a podpazusie, tam dole nie :/ no nivea ma pre chlapov to moj drahy pouziva take pre zeny som nevidela od nivei ale sa stavim ze urcite nieco take pre nas existuje len nase blbe drogerie nic poriadne nemaju
"tam dole" som si raz davala Veet tusim ci co za blbost to je,aj na nohy a podpazusie.uz nikdy ziadne kremy !!! pod pazuchami ma to stipalo,tak som to hned umyla.na nohach som mala cervene flaky a svrbelo to a najhorsie dopadla moja pinda :DDD tam mi zisla aj koza a som myslela,ze ma s prepacenim jebne !!! gatky sa mi lepili,bolelo to.... teraz som skusala nejaku depilacnu penu ci co,tiez v DMke kupeny.len na nohy,ale ziadny ucinok.a to nemam chlpy jak opicak :DDD takze ja som verna len holeniu,zastrihavaniu a sem-tam pouzijem depilator,ale to tiez netrha vsetky chlpky....
skus sa spytat v drogerii, napriklad v DMku. ja som tiez ziadny konkretny nevidela, ale zda sa mi ze nivea ma taky