Neskusal niekto z vas sanacell mikromasazne leginy??Zevraj by mali nastat objemove ubytky a aj zmiernenie prejavov celulitidy...co vy na to??
Sanacell - mikromasážne legíny proti celulitíde
baby ze tomu verite, ved to je taka hlupost. nie je to nijako podlozene a su to vyhodne peniaze. Ja som tiez hlupa ale az takto nie kupila som si anticelulitidny krem Oligo DX a spolu s troskou cvicenia sa celda pekne upravila
veronn-podla toho, ci citis, ze Ti organizmus zadrziava vodu, pripadne ci si po absolvovani lymfodrenaze mala nejake vysledky, lebo si zase nemyslim, ze to rozpusta tuk!!!ale na Tvojom mieste by som nekupovala tie za 130eur, ale daju sa zohnat aj za 1/5 z tej ceny-treba pogooglit po eshopoch.. Ja trosku lutujem, ze som si nekupila dlhe...
bibi123:takze vravis,ze to neni len taky placebo efekt,ale je to teda aj viditelne a citelne??
Gregory House:mas to odskusane??
verron-mala som nieco podobne od inej znacky a podla mna to ma nieco do seba-ja som mavala problem so zadrziavanim vody a leginy ma odvonovali, ze tam bol obvodovy ubytok asi cm... Ak tie vrubky sa vtlacaju do koze, tak to podla mna posobi ako pristojova lymfodrenaz a efektom lymf.-tych modrych nohavic je aj ubytok celulitidy...
reklamny trik, nefunguje to