problem s nadviazanim vztahu a komunikacie

Príspevok v téme: problem s nadviazanim vztahu a komunikacie
kikuska1234

Dobry den! Som studentkou VS v BA a som druhacka. Pred par mesiacmi som sa rozisla s priatelom a o mesiac na to som zacala mat cudne pocity k jednemu spoluziakovi. Pozeral sa na mna pomerne casto a nevedela som co si mam mysliet, ci sa mu pacim alebo naopak, nieco je na mne zle. Tie pohlady sa stupnovali coraz dalej. Zacala som si ho vsimat uz nielen ako spoluziaka ale ako chlapa. Zdal sa mi strasne sympaticky, mily a priatelsky. Rozhodla som sa ze si ho pridam medzi znamich na jednej nemenovanej webovej stranke. On si ma tiez dal medzi priatelov, no mam casto pocit ze je to len kvoli tom ze som jeho spoluziacka. Ak sa v skole stretneme zdravime sa, no nic viac, iba na seba pozerame a sem-tam usmievame sa jeden na druheho. Pred tyzdnom som sa rozhodla zdvoverit sa s tym kamaratke a navrhla aby som mu na tej nemenovanej stranke napisala. No problem nastava prave tu. Nemam skusenosti s nadvazovanim komunikacie cez internet a neviem o com napisat, popripade ako naznacit ze daco chcem. Tiez mam strach aj z toho ze sa nahneva, alebo urazi, popripade ignoruje. Casto si kladiem otazku: \"Co ak mu napisem a neodpise?\", alebo: \"Nestrapnim sa ak mu napisem?\", alebo: \"Co ak odpise dnes a potom zostane vsetko po starom?\" a podobne. Este na koniec musim pripomenut, ze ma v triede jedneho dobreho kamosa ktory je stale s nim a mam strach ze aj keby daco chcel on, tak ho kamos odhovori. Bohuzial stretla som sa uz aj s takouto situaciou. Prosim o vase komentare, velmi by mi pomohli teraz vsetky kedze som bezradna a trocha aj zdeprimovana. Vopred dakujem kazdemu.

soffa

riesis uplne banalne veci ako napisat,nenapisat ak mu napisem co potom.su to zbytocnosti,bud hlavne prirodzena a tak konaj..neries ze co bude ak bude....robis zbytocne z komara somara..nie si nahodou znamenie Vahy?

Excita

Kikuska,
a nechodite spoluziaci ako partia niekam von? Ja neviem, napis mu, ak chces, ale ja osobne mam pocit, ze internet je dobry akurat tak na hadky :-) Kedze vsetko, co napises, si ty v duchu povies nejakym tonom a ten druhy si to moze vysvetlit nejak inaksie.
Ked ste spoluziaci, ja by som na tvojom mieste urcite nezacala cez internet, skus to vyriesit nejak osobne, ak by to slo.

frejko

v ziadnom pripade ta nechcem od nicoho odradzat, ale podla mna keby on ta chcel tak by ti uz davno napisal prvy .. neviem ako je to medzi vami, kazdopadne to skus, nemas co stratit

system

moja rada: praveze ja by som skor nezacal o skole, mne ked napise nejaka zenska ze : " cau co bolo na matike ? " tak si zas pomyslim : bozeeee zas tu budem pol hodiny riesit debilnu skolu... radsej sa ho spytaj nech ti posle jednu nejaku vec do skoly a potom ries ine veci.

vikkkis

prave riesim nieco podobne. chod do toho neboj sa nemas co stratit, presne tak, ak vobec neodpise je to somar a taky ti ani za kamarata nestoji :) takze mozes jedine ziskat, bud uz kamarata alebo daco viac :) good luck :)
jo a niektori chalani su nesmeli a niekedy by boli celkom radi keby dievca prve zacalo :)

katka...

No ak ste spoluziaci, tak to mas lahke. Napis mu nieco so skolou, pytaj nejake poznamky, popripade ci by ti nieco nevysvetlil a tak. Ja som na vyske potrebvala doucovanie z jedneho predmetu, poprosila som spoluziaka a potom bol uz viac ako spoluziak... :). Chlapi su radi, ak mozu zene pomoct. Tak skus, nic za to nedas.

snilka

teda nechcem ta nijako znechucovat!!! to co sa stalo mne sa nemusi tebe!!! rozhodne to skus !! aspon potom nemusis obvinovat seba. daj vediet ako to dopadlo :-))

snilka

ahoj toto som uz zazila.vysvitlo, ze chcel moju kamaratku. a dodnes nechapem preco sa mi potom zdalo ze stale pokukuje po mne. nevadi aspon sme kamarati teraz :-D ale vies ako sa hovori ze ponuknut kamaratstvo zamilovanemu je ako smadnemu dat chlieb. preto chod do toho nemas sa naozaj coho bat. a ked neodpise je to pako. aspon to budes vediet aloha.