Poradte mi kde sa mam obratit.Opustil ma priatel boli sme spolu 5 rokov a za ten cas ma opustil uz asi 4krat tak ze normalne odisiel.mame spolu dieta.no proste vyhodila som mu veci a vecer namna dolahla strasna uzkost a prosikala som sa mu nech sa vrati povedal ze dobre ale ja neviem ci chcem aby sa vratil stale ma ponizuje a nadava mi a psychicky ma tyra.ja nechcem snim zit ale tak som sa nanho naviazala ze bez neho si neviem predstavit zivot.tak kto by my pomohol psycholog alebo psychiater ja uz fakt neviem a uvedomujem si ze niesom celkom v poriadku ked ho neviem poslat kade lahsie aj ked by som strasne chcela a moznost je.....chce sa mi kricat aka som hlupa krava...........
som chora sama zo seba
veru "zvyk je zelezna kosela",niektori ludia zotrvavaju vo zo zvyku hoci vedia,ze tam uz lasku necitia...staci ak si to v hlave spocitame a mame vyhrate...
lenze toto je tazky proces,ale prinasa svoje ovocie v podobe oslobodenia sa od nefungujuceho vztahu,od nemileho partnera,od negativnych emocii a energii,odchodom z takehoto vztahu mozme len profitovat,nadobudneme konecne pocit dolezitosti,najdeme svoje stratene JA...mam pokracovat,alebo to zakladatelke temy staci?
Existuju dve veci,ktore nas brzdia pred krokom k rozhodnutiu: STRACH alebo LENIVOST,ktore su tie tvoje?
a pomoc psychologa, ak by si mala pocit, ze to nezvladnes
musis sa vzchopit a uprimne si odpovedat na otazku, ci si vies predstavit, ze by si cely zivot pri nom zila tak, ako zijes... ak si odpovies NIE, musis byt silna a verit, ze dokazes prezit aj sama, bez neho, lebo ono to naozaj ide
Alebo novy chlap, co bude lepsi.
psycholog.. alebo lepsie psychologicka..
drzim palce a prajem vela odvahy!