Ahojte, chcem sa spýtať, mám priateľa, zatiaľ sme spolu 3 mesiace a nedávno sme boli spolu po prvý krát. Moje prvé, on už sex. partnerky mal. Nejak moc nervózna som nebola, ale problém bol v tom, že sa do mňa nemohol dostať, nevieme prečo a mrzí ma to. O panenskú blanu som už určite prišla skôr, lebo veď niečo už sme mali. Nakoniec sme znova skúsili misionársku polohu a po HODNEJ chvíli sa do mňa dostal. Naozaj to nepríjemne bolelo,a bolelo ma celé podbruško aj intímn. partie. Potom som ale trošku krvácala, ako je to možné? Bolo mi aj do plaču, neviem čím to bolo, pretože ho mám rada.. nevedela som ovládať ani svoje pocity. Miesto peknej spomienky si pamätám 2dňovú depku. Neviem v čom je problém aj s tým, že to nešlo... je možné že sme neni prispôsobení veľkosťou aby sme spolu boli? Čo by ste mi poradili aby to nabudúce prebiehalo jednoduchšie? ďakujem za rady
Depresia po prvom sexe???
Uplne normalna vec aj ked nemas panensku blanku takze praxou sa to zlepsi a depresie nemaj lebo nebudes chciet nikdy v zivote sexovat
za prve nemrhaj slovom depresia ked si ju este nezazila a za druhe ty si fakt myslis ze vsetky zeny zazili svoje "poprve"take ze ich nic nebolelo?
patri to k tomu jednoducho a dalej bud rada ze patris do skupiny : moje poprve s priatelom kt ma lubi a neopustil ma hned potom :D
Chce to peknu atmosferu, dlhu predohru, pripravit si dane partie rucne i oralne a ked si este dost uzka, pouzit aj lubrikant. Ak si bola sucha, muselo to boliet.
prvych par krat a najviac teda ten prvy, to neprijemne boli takmer uplne vsetky, skusenostami to prejde a budes si to tiez uzivat. dostat sa mozno do teba nevedel preto, lebo si bola moc uzucka od nervozity, hamby, mal viac casu venovat predohre, urcite to nieje tak, zeby ste neboli rozmerovo kompatibilny, teda ak nema v slipoch stlp... to by bola uz ina .-)