uz od malicka, asi od ZS mi maso prestalo chutit. dovtedy mi chutilo vsetko maso. od vtedy neviem preco nemam rada maso. urcite to nieje preto ze mi je luto zivych zvierat a pod.. jedine co mam rada je sunka. ked jem obed tak jem len prilohu a omacku, ale maso nie. samozrejme keby som hladna a nieco ine nieje tak by som zjedla maso. nieje to taka nechut zeby mi bolo z masa na vracanie, len vobec na to maso nemam chut. nehnusi sa mi. v restauracii si vzdy dam nemasite jedlo..
moze ist o nejaku poruchu?
nechuti mi maso
bacha na to, na tvojom mieste by som pouvažoval o nejakom doplnku vyživy s obsahom cholekalciferolu
tak na slnko vela nechodim ked nemusim, to je pravda.. minule leto som sa opalovala asi dvakrat.. je mi zle zo slnka
jedine ak sa vyhybaš slnku a maš teda nedostatok vitaminu (hormonu) D
nemohlo to nejak poznacit moje zuby?
mataBB: ale ja riesim to ze mne maso NECHUTI od cca 8rokoch. nie to ze ho nejem lebo nechcem.
keď tych janiek je vas tu tak veľa :D
ani je nejem maso,..a ani mi nechyba..
mna v suvislosti s depresiami??? nemam depresie :D ani som to nikde urcite nepisala. asi niekto s podobnym nickom,a le ip adresy urcite nesedia.
Jefitto: absolutne nemam chut na maso ani kuracie ani bravcove, ani ciste netucne ani ziadne ine..
inac ja zboznujem vsetok zivocisny tuk - obycajne maslo, plnotucne mlieko (nizkotucne ani polotucne mi absolutne nechuti) smotanu na slahanie by som dokazala vypit na litre, pecivo z bielej muky, pirohy.. a vsetky tie "zdrave" jedla.. ale snazim sa to velmi obmedzovat.
a inak k tvojej otazke, teba som zaregistroval v suvislosti s depresiami, takže moj skromny nazor je, že to s tym nejak suvisi, či už z jednej strany (telo sa nechce ešte viac toxikovať), alebo z druhej (napr. nedostatok B-12), ja by som určite patral
v tom pripade dufam ze prijimas bielkoviny z inych potravin, pretoze inak ides sama proti sebe.