Prosím kto poradí dobbrého liečitela/ku ale nie bylinkarov takych čo liečia pozitívnou energiou napr. reiki a podobne..Ďakujem.
Kto pozná dobrého liecitela?
Keď už píšeme o tých liečiteľoch máte niekto negatívne skúsenosti s tým???
Ja poviem pravdu aj áno.Pred 4.rokmi
som bola u jednej pani čo liečila čísnkou medicínou no dala mi kopu liekov a kvapiek ale mne s toho bolo veľmi zle tak som to nemohla užívať a za všetko som zaplatila okolo 9.000,- Sk takže tak!!!Ale chcem zavolať NIKINEJ
mamke tá čo tu píše na nete!!
Ona je z Nededu,okr.Sala,to je na zapadnom slovesku.Anna Pracharovat.c.0905/729808.Najskor jej zavolaj,dohodni si stretnutie,alebo aj cez telefon ti moze pomoct s tvojim problemom,proste zavolaj jej a urcite sa dohodnete,aby ti pomohla s tvojim problemom.Nemusis sa bat,jej povedat co ta trapi,pretoze ona si vsetko co jej ludia povedia nechava pre seba.A to je velmi na tom dobre.
Neviem,ci uz niekomu ten pan pomohol,asi ano.Ale ak chces mozem zi na 100percent odporucit moju mamz.Mozes mi verit,vie dobre liecit,nejde jej vobec o peniaze,poradi ti s tvojim problemom a mnoho dalsich veci.Proste pre ludi sa vie rozdat.Ma zlate srdce,Preto ku nej chodi stale vela ludi z celeho slpvenska.
ahoj, ja tiez energiou pomaham ludom, na stranke www.tachyon-om.com, su kontakty na mna a mojho kolegu....je to nieco ine, tak skus sa na to mrknut ak budes mat cas..pa
Čaute ja som bola u viacerých liečiteľov ale teraz nedávno som bola u jedného pána čo lieči bylinkami.Prebieha to tak že ti dá fľašky také malé sú to kvapky na pitie.
Najprv ti stanový diagnózu a potom ti dá tie bylinky:Jedna fľaška stojí približne 60,- Sk mne dal 4 už som vybrala dve balenia a potom uvidím ako mi bude!!Ten pán čo lieči je z Vlčan!!
Máte s týmto liečiteľom niekto skúsenosti????