Ahojte,
s mojím priateľoom sexuálne žijeme už vyše roka. Do teraz som brala HAK, no začali sa na mne prejavovať vedľajšie účinky a tak som sa (konečne) rozhodla prestať.
Nemôžem si teraz dovoliť bábo, no s kondómom si jednoducho sex neužijem. Už mi kamošky narozprávali toho o tom ako si zvyknem a neviem čo, ale s kondómom mi to jendoducho nikdy neklapalo. No hormóny už nechcem brať ani príjmať v nijakej podobe !
Ako inak (bez hormónov a kondómu) sa dá pred počatím ochrániť?
Moc prosím o vaše rady a skúsenosti ..
Ako sa chrániť?
Chlapi , skuste si to s umelou vaginou a potom porovnavajte. Ked to je to iste , tak na co zeny ?
mne to tiez voobec s kondomom nevyhovuje. proste je tam citit nieco umele. a navyse vzdy mam po pouziti kondomu palenie
Guma nemusi byt len hladka. Existuju kondomy vrubkovane, alebo s vycnelkami.
Taktiez existuju rozne predlzovace penisu so stimulatormi, co je defakto ako hruby kondom. Alebo len navleky na penis s otvorom pre zalud.
Ale je pravda, ze pocit bez kondomu, aspon pre chlapa, je nieco uplne, ale uplne ine, ako ked moze cez penis precitovat uplne vsetko.
no tak co uz ked to nepochopis....nie som sama co ma taky nazor, tak asi na tom nieco bude...je ine citit kozu a ine uplne hladku gumu
A to čo je za blbosť? Však penis musíš rovnako cítiť bez kondomu ako aj s kondomom. Nepochopím ! Čo má ten Tvoj na ňom nejaké vibrujúce zakončenia ktoré sa nasadením kondomu stratia ? :o)
mne to napr vadi preto, lebo nic necitim...
Vysvetli mi prečo Tebe ako žene vadí, keď má muž kondom ? Nepoviem muž, tomu chápem že to vadí, ale Tebe?
ja som asi rok mozno aj viac s partnerom pouzivala len prerusovanu suloz a neotehotnela som.
My používame Pharmatex 1,5 roka bez ďalšej ochrany a naplno a zatiaľ sa nič neudialo, tak si myslím, že je to spoľahlivé.
tak nesexuj