Ťažkých 6 mesiacov

Príspevok v téme: Ťažkých 6 mesiacov
Milujuca

V januári tohto roka som spoznala úžasného muža...trávili sme spolu veľa času a zistili sme,že sa máme veľmi radi...bohužiaľ,na pol roka odišiel,neskutočne mi chýba a veľmi sa bojím,čo o tých 6 mesiacov bude...či to bude pokračovať alebo sa to skončí...neviete poradiť ako sa s tým vyrovnať? začať sa niečomu venovať,nech nemyslím na to,že je ďaleko?

Milujuca

Som si vedomá toho,že tá veta neplatí...keď človek má skutočne rád,tak tá veta nedáva zmysel..ale aj za 6 mesiacov sa dokáže všetko zmeniť a to ma asi trápi najviac.

ShaulaThalit

Jasné, 6 mesiacov je v podstate krátka doba. Inak, ak ťa trápi trápna veta typu: Zíde z očí, zíde z mysle - ubezpečujem ťa, že je to hlúposť, aspoň pre také tie reálne, skutočné "city", vieš ako to myslím, hej? :-D Ja som zamilovaná 3 roky do jedného človeka, ktorého som nevidela, nepočula veľmi dlho, navyše, ani o mňa nejaví záujem ;-))))

Deee

Ja som na tom bola rovnako, ked som spoznala manzela, po mesiaci musel odist na 5 mesiacov do zahranicia, tak som si nasla brigadu, spravila vodicak a cakala ;-) urcite sa niecim zamestnaj a cas ti aspon trosku rychlejsie zbehne

Milujuca

Ja študujem,ale na celé leto sa chystám pracovať,aj keď nie v zahraničí,ale tak to pôjde rýchlejšie a zarobím:) neviem si predstaviť,že by nebol internet alebo telefóny...to by ma asi zabilo:P ďakujem za podporu:)

mirkaa

nz :) rada :)
a ty co robis? studujes este? alebo pracujes? uplne najlepsie by bolo, keby si ty tiez na leto niekam sla za pracou a to by ti zbehlo raz dva. ale chapem, ze to nejde, ked uz nie si studentka.
bud rada za internet, predstav si, ako kedysi fungovali na pisani listov :) skus to brat z tej stranky, ak je ten pravy a budete spolu cely zivot ;) co je 6mesiacov? :)
mam kamaratky, ktore tak funguju.. neviem ci to bolo az 6mesiacov vkuse, ona doma, tu studuje, on vo svajciarsku, cez leto je ona s nim, teraz on bol doma na par tyzdnov po sezone, ale takto odluceni uz funguju 3roky.. nezavidim :( ale ked sa lubia, zvladnu to. aj vam sa podari prezit to odlucenie, uvidis ;)

mirkaa

a kde je? nemozes za nim niekedy v strede ist, aby vam to rychlejsie zbehlo a aby ste sa aj videli. nam sa to lahko hovori, ale viem si predstavit, ako tebe chyba. teraz sa ti to zda ako nekonecna doba, ale uvidis, ze to pojde rychlo, bude leto, venuj sa sebe, volajte si, piste... zbytocne uvazovat ake to bude, lebo to teraz nikto nemoze vediet :) ale ak to vydrzite, ta chvilu ked zas budete spolu bude nadherna, si to vsetko potom vynahradite ;) drzim palce!

Milujuca

ďakujem za rady. Zvykla som hlavne športovať,chodiť po nákupoch,len ten pocit,že tu nie je,mi tú radosť z toho bude brať a hlavne ten strach,aké to bude,keď priletí späť...