ahojte..tak ja mam taky mensi problem..kamarat mojho priatela ma neznasa..s priatelom sme spolu nieco vyse roka a s tym kamaratom sa tak casto nestretavame ale ked uz ano tak ma na mna sarkasticke poznamky a ak ja nieco poviem hned sa tomu vysmeje..neviem co s tym mam robit..priatel vravi ze si zo mna len robi srandu ale mne to dost prekaza..mate s tym niekto skusenosti?ako ste to riesili?a pani vadi vam ak vasi kamarati neschvaluju vasu priatelku?
pre niekoho je to asi smiesny problem ale ja som taka ze sa zatazujem aj malickostami no :) za odpovede vopred dakujem..
kamarat mojho priatela
:) sak uvidim ako to bude prebiehat nabuduce a podla toho...ale dufam ze ho dlho neuvidim..aj ked zaroven mam strach ze priatelovi zacne prekazat ze si s nim nerozumiem a uplne ma prestane bravat s nimi von..hmm..
normalne sa na neho vykasli a snaz s amu svojim sposobom ukradnut kamosov..rozpravaj sa s nimi co najviac utrus nieco vtipne aby videl ze aj pri tebe sa vsetci citia dobre-kamaratsky.
prirodzenie si nechaj ako zalozny plan :D
AdamKrt:
:))) noo tak to je drsne :)) ale vyzera to tak ze to budem musiet riesit ako radis..lebo uz toho mam naozaj po krk..
...lalala...:
ak mu chces podkurit, povedz mu, ze stare ceske prislovie hovori
"Co se škádlívá, to se rádo mívá"
Povedz mu pred priatelom, ze Ty si zadana a nepotrebujes jeho infantilnu pozornost, ktorou si riesi asi nejaky problem maleho.... pozries sa mu na na nohavice a ukazes tam prstom... a dopovies ega... :)
Treba ho ztrapnit poriadne, pred priatelmi, aby vedel, ze ked sa do Teba pusti, bude za debila...
----------------------
Pripadne sa na neho tak so zhovievavym usmevom pozri a tak, aby to kazdy pocul mu povedz s usmevom na perach. Tak co XY - maly pindo, plne gule, v hlave ako po zahule ? :)))
no tak som dala na rady a pri najblizsom stretnuti som mu vsetky jeho narazky vracala..najprv som sa snazila tak zo zartu..on pritvrdil..vtedy som ja trosku stichla a zacala sa rozpravat s niekym inym..on potom akoby naschval dosiel za nami a vsetko co som povedala zacat zhadzovat a vysmievat sa..tak som sa ho na rovinu opytala ci ma nejaky problem a on mi na to povedal ze neznasa dievcata ktore si nevedia zo seba spravit srandu a ze jediny problem ktory tu je ze som strasne nudna..na to som mu ja povedala ze podla mna je vacsim problemom jeho arogancia a ze svoje komplexy nech si riesi na niekom inom..
potom uz sme sa navzajom nevsimali sice trusil poznamky pred ostatnymi ale ja som to uz neriesila..
tak a teraz poprosim radu ako to s nim mam vydrzat???teraz ho uz mam uplne ignorovat?
soffa 100 bodov :D sice niekedy nezaskodi si zo seba urobit srandu, ale drze pripomienky vraciam aj s urokami :)
no narovinu mu povedz;"SVOJ HENDIKEP MENEJCENNOSTI SI RIES U SVOJHO PSYCHIATRA A NIE U MNA,JA ZA TO PENIAZE NEBERIEM..." a mas to..nabuduce si nedovoli,treba byt razantny a nenechat si skakat po hlave
...lalala...
bud je jeho kamarat taka blba povaha, ze ma nutkanie do kazdeho rypat, lebo sa tym citi byt nieco viac, alebo ma z teba obavy, ze mu beries kamarata.
A ma na teba len poznamky, ze rype, alebo vies aj o tom, ze by vyslovene, mal nieco proti tebe a stval tvojho priatela proti tebe?
Ak len rype, nauc sa vysmiat ho aj ty,nauc sa slovne branit. pripadne poziadaj priatela, nech mu dohovri, alebo nech si ta aspon zastane, aj ked ja si myslim, ze on toho cloveka dobre pozna aky je a nic si z toho nerobi, preto by si si nemalaani ty.
Pokial ho stve proti tebe, opytaj sa priatela na jeho nazor na to a ci sa stotznuje s jeho recami.
Urcite ta podpori a urcite ma vlastny rozum a vie, ze na jeho reci nemusi dat.
Ja osobne by som sla priamo za tym "kamosom" a opytala sa ho co ma so mnou za problem.
dakujem za rady :) urcite vyskusam som zvedava ako zareaguje..aj ked to s tym prirodzenim neviem ci sa odhodlam :))
presne tak...
ja ked sa uz citim naozaj zle ze ten clovek neda pokoj tak sa ho opytam ci si tym ze sa ma snazi urazat kompenzuje male prirodzenie-a samozrejme pekne na hlas aby sa dobre cervenal od hamby ked to budu pocut aj iny ludia.
je to osvedcene lebo vzdy ked som to povedala chlapovy kt som to este nepovedala tak ostal zarazeny lebo co ti asi tak povie: "nie ja mam velky k...t" :D
urcite nie ;)