Ako sa dalej stravovať ?

Príspevok v téme: Ako sa dalej stravovať ?
Peter1111

Ahojte, potrebujem poradiť. Asi pred 3 mesiacmi som vážil 104 kg a chcel som zhodiť (mám 19 rokov) - a zaumienil som si, že to dokážem a podarilo sa mi to - momentálne mám 76 kg a som s touto váhou spokojný a chcel by som si ju udržať.

Dočítal som sa, že ked chce človek schudnuť, tak by mal jesť "max." denne 5000 KJ a to som väčšinou dodržiaval a podarilo sa mi to + chodíl som si aj občas zabehať. Jedol som na ranajky, napr. 2 x 125 g jogurty, alebo 120 g ryby, sardinky a aj na večeru (prípadne ovocie atd) Naobed som jedol vždy to čo mama navarila - anpr. špagety, polievka, kurča....

Nechcem už viac chudnuť a chcem vedieť, aký by som mal mať denný max. príjem KJ, aby som nepribral a udržiaval si váhu, prípadne ako by som mal jesť a čo, koľko...dakujem za vaše rady.

Evik004

Ahojte spolubojovnici,
tak klobuk dole. Dolezite je odhodlanie a potom to ide ovela lahsie. Urcite vypracovany plan je smerodajny, ale nevyhnutnym je takisto pohyb. Ja som teraz na tom tak optimalne a krasne mi pretravi po obede aj ovocna vyziva ovko. Skvela je napriklad jahodova bez cukru. Super nahradi sladke, inak si namiesto sladke este doprajem banany a som v pohode :) ziadne abstaky zo sladkeho..xixixix tak vela zdaru

Martin100

Dobrý deň vaše telo sa čistí od nánosov a preto pochopiteľne chudnete. Nebojte sa schudnúť. Ak bude váš jedálniček postavený zväčša na ovocí, zelenine tak vás to pekne prečistí a aj váha sa vám ustáli. Možno s ňou nebudete spokojný no telo si samo určí akú bude mať schopnosť len mu musíte dať príležitosť sa poriadne očistiť. Tipujem, že máte premnoženú candidu albicans teda bežnú kvasinku. Môžte si na ňu urobiť pľuvací test a ten znieč takto: ráno vstanete a zoberiete priehľadný pohár a jednoducho do neho napľujete. Počkáte 30 minút a ak je voda zakalená alebo zo sliny visia vlákna prípadne padá na dno máte ju premnoženú. Nebojte sa urobiť očistu hrubého čreva a k tomu vám pomôže očista Sankhapraksalana alebo si zakúpte v lekárni alebo zdravotných potrebách klystír a ten vám viditeľne pomôže pri očistení hrubého čreva. Taktiež si vyčistite pečen napr. používaním pestreca mariánskeho (bežne dostať v lekárňach alebo v predajniach zdravej výžive). Robí sa to tak, že jednu kávovú lyžičku budete kusať 20 minút pred jedlom a dlžka kusania je 20 minút. Kašičku potom môžte prehltnúť. Max. dávka je cca. 3 kávové lyžičky a robte to do vtedy kým si k tomu telo samo neurobí odpor lebo to je znamenie, že tie semená telo už nepotrebuje lebo pečeň je očistená. Na príjem sa vyprdnite ten vám je totálne na nič lebo ak budete konzumovať ovocie, zeleninu, orechy... tak sa vám jednak upraví váha, upraví trávenie, zlepší defekácia, nadobudnete nepoznanú energiu. Ak chcete aby som vám bližšie odpovedal na vaše otázky tak ma kontaktujte na e-maili hammel@post.sk.