Chcela som sa opytáť či je po aplikacii piercingu do uzdičky pod jazykom(piercing často uzdička neprijme a vyjde von sám alebo sa odtrhne) možnost ťažkej vyslovnosti alebo neschopnosť vyslovovať napriklad pismeno R?
Piercing do uzdičky pod jazykom, nebezpečne?!
Zdravím, chtěla bych se zeptat mám piercing v uzdičce pod jazykem a udělal se mi na piercingu jakoby \"vodní kámen\" pokud mi rozumíte a nevím jak se toho zbavit nemá s tím někdo zkušenosti nebo radu jak to sundat?
(p.s. piercing sundat kvůli tomu nemůžu) Děkuji.
Ja ten piercing mam a uplne pohode je. Ale vraj ti z neho mozu vypadat dolne zuby, to podla toho, ci si kupis kruzok alebo smile.
Ja som včera pozeral dokument o bleskoch a jedna tetka, čo ju trafil blesk tak hovorila, že skrze ten pirsing keď ju trafil blesk tak jej zhorel jazyk a roztavili sa zuby...
NIEJE to sprostosť ak sa ti to páči tak si ho daj.Ja ho mám skoro druhý rok je super,ľahko sa skrýva a pri rozprávaní ho ani necítiť.Robil som si ho sám.Je absolútne bezbolestný.
len somariny vymyslas...naco ti to bude?
hlavne je to absolútne zbytočné a hlúpe, podľa mňa. myslel som že piercing sa dáva na to aby bol vidieť...