Ahojte, pár krát sa mi stáva, že mám krvavú stolicu, vždy nato zabudnem, no teraz už tam tej krvi bolo dosť a preto sa chcem poradiť, čo to môže byť? Môže to byť zapríčinené stravou alebo to môže byť aj niečo vážnejšie?
Krvavá stolica, je to problém?
pravdepodobne to budú vnútorné hemoroidy, treba návšteva lekára.Dajú sa sklerotizovať ambulantne.
Dobrý večer, niekedy mám riedku svetločervenú krvavú stolicu sprevádzanú svrbením v zadnici. Stolicu mám normálnu a veľkú potrebu vykonávaj bez problémov, nič ma nebolí. Z čoho to je? prosím rýchlu odpoveď, ďakujem
Ahojte. Dnes ráno som si objavil jasnočervenú krv v stolici. Navyše som mal stolicu riedku a dosť ma prehnalo. Teraz večer znova. Cez deň mi nič nebolo a cítil som sa v poriadku. Dokonca ma to pomerne prekvapilo. Teda nejedol som nič nezvyčajné, ani inak som nezmenil svoje návyky. Mal som ale pred pár dňami silné kŕče v pravej časti brucha a chrbta až pod lopatku. Môže to nejako súvisieť aj s tou stolicou? takéto kŕče som nemal už niekoľko rokov a ani krv v stolici. Naposledy, keď som bol na vyšetreniach mi povedali, že mi nič nie je...
kovacikova, zaloz si novu temu, tuto ti sotva niekto poradi, toto je o krvi v stolici, ty mas krv v moci. ak chces radu, musi byt tema presna.
Ahojte, potrebovala by som radu. Uz tyzden mam hroznu slabost, zavrate, pichanie v podbrusku a bruchu, sem tam aj v prsnikoch, ale vcera som psozorovala ze moj moc je nejaky orandzovo ruzovy a dnes som mala v stolici krv, tmavocervenu. Stretol sa uz niekto s niecim takymto? Za odpoved dakujem
Nestraš
Ešte to môže byť rakovina hrubého čreva ...
Zlatú žilu som už mal, dávnejšie. Zájdem radšej za lekárkou, aký má nato názor, chcel som sa poradiť, aby som tam nechodil bezdôvodne :) dík
Presne tak, jedna sa o zlatu zilu - hemoroidy. Je potrebne dodrziavat pravidelnu hygienu a dbat aj na pravidelne vyprazdnovanie. Konzumovat dostatok vlakniny, zeleniny, ovocia , jest potraviny ,ktore nazapekaju aby sa tvrdou stolicou nedrazdil konecnik a nevznikali dalsie trhlinky.Na ukludnenie su velmi dobre sedacie kupele v odvare z dubovej kory.Potom osetrit mastickou na hemoroidy,kupis v lekarni.