Indol 3C

karolina2002

Ten indol3c neviem ci pomaha ale strasne smrdi,je to hnusné,neviem ako to budem brat,este sa bojim,ze sa budem pachnut od toho.

Kroketka

Precital som si recenziu na www.nasezdravie.sk a neviem, ci maju tak dobry marketing alebo to naozaj funguje. Ake su alternativy? Nemam vela penazi na testovanie roznych doplnkov. Mam nizky dochodok a kopec vydavkov na lieky

Vlastaa

Dobrý deň.
Indol3c užívam ja aj moja dcéra už asi 6 rokov. Vždy pomohol. Dcére ho odporučil aj onkológ po rakovine prsníka. Mne cysty zmizli po jednom mesiaci. Užívala som ho keď bol v plátkoch aj keď bol v dózach, žiadny rozdiel som nepostrehla. Odporúčam.

Indol

Ja som dostala odporucanie na Indol na onkologi v BA. Mám cysty v prsnikoch. Prvú dávku som využívala a cítila som sa skutočne lepšie a aj cyst ubudlo. Ale ked som si kúpila druhú krabicu už bol Indol nie na plátkoch, ale v plastovej flaške a neskutočne smrdel. Doslova ako ked rozpučíte mravca Faraona. A nielen to. Každá tabletka mi vyvolávala neskutočnú ťažobu v žalúdku a bolo mi z nich na vraca nie. Skusila ich aj moja dcera a ta aj ked nevedela ako mi po nich je, skutočne tabletku aj vyvratila. Niečo sa v nich muselo zmenit. Isla som ich reklamovat do lekárne a lekárnička sa informovala u dodavatela a udajne v tých pridali väčšie množstvo nejakej želatíny a škrobu a to vyvoláva u niektorých pacientov vedlajsie účinky. A ževraj tuto seriu stiahli z trhu. Ale ked som si isla kupit nove balenie do inej lekarne, aj tam bolo to v plastovych flasiach. Tak som to viac nebrala.
Ale musím povedat, ze som skusila aj homeopatiu a zo 16 cyst mi zmihlo 12. Len treba rátať, že homeopatia je beh na dlhe trate. Ja som homeopaticke lieky brala rok aj trištvrte. A je mi jedno ci ho povazuju niektorí ludia za placebo, alebo nie, hlavne ze pomohlo.

Mária 54

Vyskytli sa mi na krku divné hrčky a sama som sa rozhodla liečiť sa pomocou Indolu , a myslím že úspešne, nakoľko hrčky sa pomaly vstrebávajú a ja som absolvovala rôzne vyšetrenia a aj keď mi zistili rôzne uzlinky na ľavej strane , po kontrole sa zistilo , že sa uzlinky strácajú. Okrem Indolu som nebrala žiadnu liečbu, a lekárovi som ani Indol nespomínala. Po troj mesačnej kúre sa cítim OK, ale určite po pauze 2 mesiacov s lečbou budem pokračovať. Je to síce finančne náročné, ale omnoho lacnejšie , ako liečba rakoviny ...

RNG

Easte stale plati ze I3C sa v tele meni na biologicky ucinny DIM, tj je lepsie priamo brat DIM. A proti poskodeniu roznymi virusami odporucam kazdemu dnes si zvysovat viralnu imunitu v prvom rade.
Mnohe virusy, co su v nas cdely zivot mozu podstatne skodit len ked nemame dostatocnu viralnu imunitu alebo mame nejake oslabenie tela.

MataR

Dobry den, Indol 3C som si kupila na zaklade zlych vysledkov cytologie, predtym som podstupila aj konizaciu krcka maternice. Tesne po konizacii mi vyslo CIN3. Tento vysledok mi vysiel aj pred zakrokom, takze ziadna slava. Indol som uzivala 3 mesiace, t.j. 180 tabeltove balenie a pred tyzdnom mi vyslo na cytologickom vysetreni CIN2.
Urcite si kupim aj dalsie balenie.Som ockovana vakcinou Silgard, ale zatial jedine, co mi naozaj pomohlo je Indol.

clamp

Indol 3 C je velmi podobnjý ucinkom francuzskeho preparatu SILENTIN, ktorý sa ale k nam nedovaza. Je vsak velmi ucinny....
peter

Lea 88

Ja doporucujem na cysty a CA Cytoflavin7. je cisto prirodny a ucinny. Ma antibakterialne, antivirusove ucinky... Nam pomohol, nedam na neho dopustit.

excelent

Indol 3 carbinol - I3C, výťažok z "kapustovín" správne z krížokvetých rastlín sa najviac nachádza v klíčkoch semena brokolice - až viac ako desaťnásobok ako v rastline počas vegetačného obdobia s maximálnou hladinou I3C. Z hľadiska množstva však suverénne naj naj ho obsahuje koreň chrenu dedinského. Obľúbenej pochúťky nielen v období Veľkonočných sviatkov. Účinky chrenu správne upraveného v surovom stave sú skutočne excelentné najmä ak je ČERSTVÝ !! V dávke 1 polievková lyžica 2x denne vmiešaného do medu repkového z REPKY OLEJKY - tiež kapustovitej rastliny má účinky ďaleko prevyšujúce bežné očakávania !!! Osoby s "sisciplinovanejším jazykom" si môžu do tejto "pomády" pridať pól štipky štipľavej papriky - zvyšuje dostupnosť účinných látok spolu s medom repkovým. Prevažná väčšina veľmi vážnych ochorení vzniká ako následok nedostatku PRAVIDELNÉHO PRÍSUNU ČERSTVEJ VLÁKNINY V SUROVOM STAVE !!! do tráviaceho traktu a ňej sa nachádzajúcich ochranných látok v kooperácii s prostredím čreva a špecializovanými bunkami v črevnej stene majú rozhodujúci vplyv na valnú väčšinu - až cca 83% imunitných dejov - všetky ostatné procesy sú viac menej priamo, alebo nepriamo závislé od toho čo sa tu v tomto "rozptýlenom centre" imunitných procesov odohráva - viď FYZIOLÓGIA IMUNITNEJ SÚSTAVY.
Dík za odpovede do diskusie.
Viac v tejto oblasti: z roku 1961 Katedra potravinovej chémie BA, hnutie za zachovanie funkčných potravín vo VÚ potravín v Modre, kolektív lekárov okolo MUDr. Hruškovej Lýdie Praha - funkcie enterolaktónov vo fyziológii človeka a GITu, Národný výskumný ústav onkologický USA - Využitie prírodných látok v onkológii. Prosím o rozdiskutovanie témy, odpoviem 9.6.2013. Pomôžem všetkým kto prejaví záujem.
EXCELENT