je to zle...

Príspevok v téme: je to zle...
Brenda

v poslednej dobe sa citim hrozne zle (dusevne)...mam pocit ze by som tu nemala byt na tomto svete..ze tu nemam uz miesto alebo ze sa mi nechce uz zit...ze nic nezvladam a ze ma v buducnosti necaka nic dobre..:(... pritom mam dobru rodinu dobreho priatela a tak...nechapem to...ako mam odstranit ten zly pocit?...preco mam take myslienky?..prosim poradte...

H2O

Pytaš sa, prečo maš take myšlienky, takže zjavne na ne nemaš dovod, mno maš určite narušenu rovnovahu neurotransmitterov v mozgu, vyskušaj silny b-komplex, ľanove semena, vlašske orechy a celkovo by si mala dbať na vyvaženosť stravy čo mi asociuje, že ak držiš nejake lekarom nenariadene diety, tak prestaň, mno aa mala by si sa teda citiť lepšie. Ak nebudeš, tak vo svojom zaujme patraj po pričine tvojich ťažkosti (nie u psychiatra, tam sa riešia len symptomy), v prvom rade by som zisťoval či nemam nejake gastroenterologicke problemy, či nemam intoleranciu na nejake potraviny, endokrinologicke problemy a pod.

kpl neber to ako utok, ale tou prvou vetou si ma pobavil, zakon kauzality take slovne spojenie nepozna :)

kpl

Depresia niekedy pride len tak, bez priciny. A mozno ta v podvedomi nieco velmi trapi. Chod sa porozpravat so psychologom - psychoterapeutom, mozno ti pomoze aj jedno jedine sedenie ;) A on ta uz nasmeruje. Ale jednoznacne, ak to trva dlhsie ako 2-3 tyzdne, tak to treba riesit. Same to nezvykne odist. A ak ano, vzdy sa to vrati. Vela sily! ;)

Gepe

mmm asi depka. Tiez som mal pol roka depresie, ale nechcel som navstivit odbornika ( ktori v mnohom pomoze ) ja som si to chcel zrovnat a vyriesit sam, odvtedy verim sebe a nikdy sa mi nic podobne nestalo. Skus robit nieco nevsedne, nech vyjdes z kolaji stereotypu :-) a neboj to prejde ;)

Matus111491

Očividne to vyzerá na depresiu. Nemusíš mať dôvod na také myšlienky. Je to zapríčinené chemickou nerovnováhou v mozgu, ty za to nemôžeš. Určite navštív odborník, pretože sa to môže zhoršovať! Ja som ho navštívil až po roku a veľmi somlutoval. Veľa šťastia!